Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΑμεΑ Λακωνίας: Συνάντηση Προέδρου του Σωματείου με Υπουργό Εργασίας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Σωματείου ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας με τον υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη, με την αρωγή του βουλευτή Θανάσης Δαβάκης Λακωνία για το θέμα της μη μοριοδότησης ανέργων με αναπηρία στην πρόσκληση του ΟΑΕΔ

Με αφορμή την επιστολή με αρ. πρωτ. 19 7-4-2015 του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας προς τον υπ. Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη, με αίτημα την άμεση έκδοση διορθωτικής – συμπληρωματικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ για την αντιμετώπιση του θέματος της μη μοριόδοτησης ανέργων με αναπηρία στην πρόσφατη πρόσκληση για θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, όπως το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 21.6) ορίζει, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Υπουργού με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Παναγιώτη Αλεξανδράκη.

Η συνάντηση έγινε εφικτή έπειτα από την παρέμβαση του βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη, ο οποίος είναι διαρκώς αρωγός των δράσεων του Σωματείου μας και ήταν παρών στη συνάντηση. Ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλυσε το πρόβλημα στον υπουργό, ο οποίος αναγνώρισε την έλλειψη της μοριοδότησης των ανέργων αμεα ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας τους, και έδωσε εντολή για την άμεση εξέταση του ζητήματος και την έκδοση κατάλληλης διορθωτικής πρόσκλησης.
Αναμένουμε τις εξελίξεις επί του θέματος για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε.

Για να διαβάσετε τη σχετική επιστολή του Σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας προς τον Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://takisalexandrakis.blogspot.gr/2015/04/blog-post_6.html




takisalexandrakis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog