Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δήμος Μεγαλόπολης: Όλοι μαζί ενωμένοι στο δίκαιο αγώνα μας, ΟΧΙ στον ΧΔΒΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Με μεγάλη μας απογοήτευση, ενημερώνουμε το λαό της πόλης μας ότι η Πολιτεία λειτουργώντας αυθαίρετα και αιφνιδιαστικά προχώρησε σε έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και τη λειτουργία Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων (ΧΔΒΑ) στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης.
Η πολύπαθη περιοχή μας που υποφέρει για 40 χρόνια από τη ρύπανση και τη μόλυνση του Περιβάλλοντος από τη λειτουργία των Ορυχείων και των Λιγνιτικών Σταθμών της ΔΕΗ διαμαρτύρεται έντονα. Τα ρυπαντικά φορτία που έχουμε δεχτεί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και επίπεδο ζωής που ισχύει σε κάθε ευνομούμενη Ευρωπαϊκή χώρα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 15-7-2011 καταδίκασε τις μεθοδευμένες και παράνομες ενέργειες των τεσσάρων Υπουργών που υπογράφουν την ΚΥΑ και δήλωσε ότι με κάθε τρόπο θα υπερασπιστούμε το συμφέρον του Τόπου μας. ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

Να καταγγείλει τις μεθοδευμένες ενέργειες των αρμοδίων Υπουργών που αποφασίζουν ερήμην των πολιτών της περιοχής.
Να εκφράσει την κάθετη αντίθεσή του για κατασκευή και λειτουργία ΧΔΒΑ στη περιοχή, εμμένοντας στις μέχρι τώρα ομόφωνες αποφάσεις του.
Να δηλώσει ότι θα αγωνιστεί μαζί με το λαό της περιοχής κινούμενο προς κάθε κατεύθυνση για την ακύρωση της ΚΥΑ.
Να καλέσει τους Υπουργούς, τα Πολιτικά Κόμματα, τους Βουλευτές του Νομού, το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τον Περιφερειάρχη και τη Διοίκηση της ΔΕΗ να πάρουν άμεσα θέση, να προστατέψουν τα συμφέροντα της Μεγαλόπολης και να στηρίξουν το δίκαιο Αγώνα μας.
Να ορίσει Επιτροπή συντονισμού και αγώνα αποτελούμενη από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δ. Σ. και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για το συντονισμό και την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος των κινητοποιήσεων.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου μεταξύ των άλλων αποφάσισε :

Να προβούμε μαζικά στο συμβολικό κλείσιμο των ταινιοδρόμων του Λιγνιτορυχείου της ΔΕΗ, την Τετάρτη 27-7-2011.
Τόπος συγκέντρωσης η αίθουσα των συνεδριάσεων του Δ. Σ. στις 12 το μεσημέρι (οδός Λ. Ζέρβα), και με πορεία προς τους ταινιοδρόμους.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους, τους Φορείς της πόλης και Συλλόγους να συμμετάσχουν στη κινητοποίηση.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου σε εγρήγορση και δυναμικό αγώνα, προκειμένου να αποτρέψουμε κάθε ενδεχόμενο μετατροπής του Τόπου μας σε σκουπιδότοπο και επικίνδυνη βιομηχανική χαβούζα, που θα οδηγήσει στο μαρασμό και την ερήμωσή του.

Όλοι μαζί ενωμένοι στο δίκαιο αγώνα μας.

22 σχόλια:

  1. εγω δεν θα παω στη κινητοποιηση γιατι δεν ειναι μεσα στο δεκαημερο ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ? - ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .- ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ. - ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ, ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ, ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 5,34μμ,
    ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΝΙΩΣΕΙΣ ΦΙΜΩΜΑ Η΄ ΚΑΠΕΛΩΜΑ, ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ - ΡΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pedia oloi exete ta dikia sas
    ALLA
    prepi na pame oloi mas ki as einai ekei kai ta diafora komatika koproskyla den pirazei .....
    prepei pantos na kanoyme kati emeis epiteloys gia emas......
    ayto poy katalaba pantos ine pos oti ginete ginete gia ta matia toy kosmoy....
    afoy enimerosan ton kosmo me ena xarti poy mirasan simera 11 ora to proi....
    mallon den theloyn kosmo....
    eprepe na exei enomerothei meres prin o kosmos ki oxi teleytea stigmi....
    prepei na pame olloi mas pantos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι μου μην στεναχωριέστε, το Προοδευτικό και Δημοκρατικό Κίνημα της Μεγαλόπολης,με την καθοδήγηση έμπειρων αγωνιστών,θα αποτρέψει κάθε κακό που το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο θέλει να μας επιβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ,ΟΝΟΜΑΣΕ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ? ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΧΩΡΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ 40% ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΧΙ 3 % ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτεινω να κανουμε καταληψη στα διοδια του ΜΑΝΑΡΗ και να τα ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ(παρ-σαβ-κυρ)για δυο λογους,1)για τον χ.δ.β.α και 2)για την συνδεση του νεου δρομου με την πολη μας.Να δουμε αν η δημοτικη εξουσια της πολης μας εχει τα κοτσια να τα βαλει με το κεφαλαιο,να μαζευτουμε 2000 και οχι 200(να κορναρουν λες και πανε σε χαρα...)!
    Υ.Γ Ακουσατε κανεναν να διαμαρτυρεται για την λειτουργια των ΠΑΛΙΩΝ μοναδων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΤΩΝ 3:03 ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ . ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ , ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι διαχειριστές του blog είναι απαράδεκτο να διαβάζουμε τις αισχρολογίες του κάθε ανόητου - αναλφάβητου.
    Σας παρακαλώ να μην δημοσιεύετε τα σχόλια αυτά.

    Ερώτημα : Η Δ.Ε.Η. τα βιομηχανικά της απόβλητα που θα τα στέλνει αν δεν γίνει ο ΧΔΒΑ εδώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ προτιμώ να διαβάζω τις αισχρολογίες του κάθε αναφάλβητου παρά τις μαλακίες του κάθε βαρεμένου σαν τον προηγούμενο που γουστάρει να παίζει με τα νεύρα μας γράφοντας για ΧΔΒΑ στη πόλη μας.
    Μπροστά στη πόρτα σου αλήτη να τα στέλνει η ΔΕΗ τα απόβλητά της και να σε μπουκώσουν να τελειώνουμε με σένα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΔΒΑ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ?

    ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ MPLOGS ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΣΙΡΙΓΟΜΠΟΥΡΑΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. SYMFWNW ME TON FILO POU LEEI NA ANOIKSOUME TA DIODIA. AN PROGRAMMATISTEI APO TWRA GIA TO SABBATO APO 7-9 TO BARDI...THA HTAN ENA HXHRO MINIMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΔΒΑ. ΤΟ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ. ΜΑΤΑΙΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΧΥΤΑ. ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ. ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΣΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ. ΑΝΑΣΤΗΛΏΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΘΕΑΤΡΟ. ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ 5Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΤ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ. ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΑΚΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΚΩΛΏΝΕΤΕ. ΚΩΛΩΝΟΥΝΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο ενας βριζει για κοματοσκυλα και μετα μας πεταει τον συριζα.....
    δηλαδη εσυ δεν εισαι ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ απο την στιγμη που δεν ντρεπεσε να υποστηριζεις ενα απο τα κομματα που μας καταστρεψαν 30 χρονια τωρα;;;;;;;


    ο δε προηγούμενος παλι αλλο ενα κοματοσκυλο ....
    που θελει την παρεμβατικη κίνηση για τα προσωπικά τους οφελει...
    καλα βρε κοιμισμένε δεν το βουλώνεις και τους εκθετεις τους ανθρωπους......
    αυτοι δεν ηθελαν τις φυλακες και εξετιας τους τις χασαμε....
    και τωρα τις θελουν;;;;
    αυτοι κατάφεραν να εκλεχθούν και να μπουν στην μασα,γιαυτο και ενεπλάκησαν στην παρεμβατικη.....

    ειστε καματοσκυλα αλλα και ανιστόρητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η παρεμβατικοί ήταν αυτοί που έλεγαν τον Τσιριγώτη εγκληματία οταν το 2003 έλεγε να φέρει τις φυλακές στη πόλη και τις πολέμησαν έντονα. Τώρα με τι μούτρα ζητάνε οι ίδιοι τις φυλακές, που βέβαια αν είχαν γίνει θα είχαν ανυψώσει την εμπορική κίνηση και φέρει θέσεις εργασίας? Μήπως κάποιοι βλέπουν πιό μακριά απο τα παληκάρια της φακής ? Πόσο μικρός είναι ο κόσμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΛΠ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. ΤΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΔΒΑ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΙ ΚΕΡΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΔΩ ΣΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εεεεε...ναι
    αυτο ειναι αληθεια
    τα αρκουδακια τα εσωσαν απο καποια αλλα μεγαλυτερα αρκουδακια.... ΑΡΚΟΥΔΕΣ δηλαδη που τα ειχαν περικικλωσει για να τα φανε,
    απο σιγουρη σφαγη δηλαδη με τον εξης τροπο ...
    ποιασαν τις αρκουδες τις σουβλισαν και τις εφαγαν το πασχα.....
    ετσι λοιπον φαγαν αυτοι καλα κι εμεις τα @@@@@@@@...
    και σωθηκαν φυσικα και τα αρκουδακιαααααα.....
    γιαυτο λοιπον και για να τους τιμισουν οι εσκιμωοι
    τους εχουν ετοιμασει χωρο για οποτε θελησουν να μηνουν στον βορειο πολο....
    κατα κει τους βλεπω....μπορει να τους χρειασθει συντομα...
    εεεεεε νικολακι;;;;;;
    ωραιο το παραμυθακι;;;;;
    ξυπνα τωρααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PEDIA AN DEN KSERETE NA MIN MILATE ...
    OI FYLAKES AYTES THA INE OIKOLOGIKES .....
    OI TIXOI THA KATASKEYASTOYN APO KOPRIA [SKATA] STAXIA KAI KATOYRIMENES PODIES.....
    ETSI LIPON OI FYLAKISMENOI THA INE SE SINEXI NIRVANA KAI DEN THA MPOROYN NA APODRASOYN POTE.....PALIA DEN TIS THELAN GIATI DEN ITAN OIKOLOGIKES....

    EPISIS YPARXOYN PLIROFORIES GIA KATI XORAFIA POY THA PERASEI O NEOS DROMOS....
    TSOUP....FTIAXNOYME EKEI TIS FYLAKES KAI META MOLIS PERASEI APO MESA O DROMOS TIS METAFEROYME [PANTA OIKOLOGIKA ETSI;;;] KAI STO DIKASTHRIO ZITAME TRELI APOZIMIOSI....
    MILAME GIA DOKIMASMENA KAI EPANASTATIKA KOLPA ,,
    ALLA MALON PASXEI I MNIMI SAS.......
    EPANASTASI TOOORAAAAAA.....
    MIN BGAZETE LIPON ETSI SYMPERASMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SYNTROFOI MHN TO KOROIDEYETE KATHOLOY. O PROEDROS THS PAREMBATIKHS OTHN EPESTREPSE APO TIS BRYKSELES DE GYRISE BOIDI. EIXE DIAMORFOMENH APOPSH GIA TO POS THA XEIRISTEI TA PRAGMATA EDO PERA. AS EINAI AKLA O SYNTROFOS TROMOPOYLOS TWN OIKOLOGWN PRASINWN. MALISTA EKANE KAI SEMINARIA OIKOLOGIAS STO GRAFIKO ISARI ME THN KYRIA PERIBALONTOLOGO POY EIXE PROSLABEI TOTE O DHMOS KAI TON ETHAPSE STO XDBA GIATI H KYA AYTH HTAN KAI SYMBOYLOS THS PEROFEREIAS ALLA POY NA TO KSEREI O DHMARXOS. PANTOS TO KALO THS TO EKANE H GYNAIKA STO GRAFIKO ISARI POY KSESTRABOSE TON PROEDRO, ETSI TORA H PAREMBATIKH KAI OLOH H PAREA PARASKEBAS XRHSTOS KLP EINAI ETOIMOI NA ANALABOYN DRASH NA MAS SVSOUN ALLH MIA FORA. GIA NA MH KSEXNIOMASTE THN PROTH FORA MAS ESOSAN APO TON TSIRIGOTH. E....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog