Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Απάντηση Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Μεγ/λης, σε ερωτήματα - καταγγελία δημότη σχετικά με το πρόβλημα λειτουργίας του βρεφικού τμήματος.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 ο ραδιοφωνικός σταθμός “Μεγαλόπολη FM” φιλοξένησε θέμα που αφορά στη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Τα όσα προσβλητικά για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους της ακούστηκαν στην εν λόγω εκπομπή χρήζουν επίσημης και εμπεριστατωμένης απάντησης.

Προς ενημέρωση του κοινού εξηγούμε τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού:

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 8 μηνών έως και την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και λειτουργεί 4 τμήματα. Το βρεφικό, το μεταβρεφικό, το μικρό προνήπιο και το μεγάλο προνήπιο. Το κάθε τμήμα απασχολεί 2 άτομα εκπαιδευτικό προσωπικό, τα οποία ορίζονται σαφώς από το νόμο ως εξής :

Βρεφικό τμήμα : 1 Βρεφοκόμο ΤΕ και 1 βοηθό βρεφοκόμου ΔΕ
Μεταβρεφικό : 1 Βρεφοκόμο ΤΕ και 1 βοηθό βρεφοκόμου ΔΕ
Μικρό προνήπιο: 1 Νηπιαγωγό ΠΕ και 1 βοηθό νηπιαγωγού ΔΕ
Μεγάλο προνήπιο: 1 Νηπιαγωγό ΠΕ και 1 βοηθό νηπιαγωγού ΔΕ

Σε απάντηση των όσων ακούστηκαν δηλώνουμε τα εξής:

1. ΔΕΝ υπάρχει αυτή τη στιγμή υπάλληλος του σταθμού, η οποία απουσιάζει με άδεια εγκυμοσύνης
2. Υπάρχουν βεβαίως 2 άτομα εκπαιδευτικό προσωπικό τα οποία απουσιάζουν με αναρρωτικές άδειες( Επισημαίνεται ότι η αναρρωτική άδεια διαρκεί για όσο αποφασίζει ο γιατρός της ασθενούς ότι συντρέχει λόγος και διακόπτεται πάραυτα όταν ο λόγος παύει να υφίσταται. Κατά συνέπεια τα 2 άτομα που απουσιάζουν μπορεί να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους ανά πάσα στιγμή).
3. Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Π2β/οικ. 2808 Υπουργική Απόφαση ( ΦΕΚ Τ.β΄645/31-07-1997) που ορίζει τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας Μονάδων Φροντίδας, προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης ( Βρεφικών –Παιδικών –Βρεφονηπιακών Σταθμών , Μονάδων φύλαξης βρεφών και νηπίων) από φορείς ιδιωτικού δικαίου , κερδοσκοπικού και μη χαρακτήρα ( στην απόφαση υπόκειται η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού ), ανάμεσα στα καθήκοντα της βοηθού νηπιαγωγού ή βρεφοκόμου είναι και η αναπλήρωση της Νηπιαγωγού ή Βρεφοκόμου. Ταυτόχρονα, ανάμεσα στα καθήκοντα των Υπαλλήλων καθαριότητας περιλαμβάνεται και η βοήθεια προς τη Νηπιαγωγό ή τη Βρεφοκόμο στην καθαριότητα των βρεφών και νηπίων.
4. Διαβεβαιώνουμε όλους τους γονείς και τους συμπολίτες μας ότι η λειτουργία του σταθμού ΔΕΝ παραβαίνει σε τίποτα τους νόμους και τις διατάξεις του Ελληνικού Κράτους. Αντίθετα , ο Βρεφονηπιακός Σταθμός συνεχίζει να λειτουργεί, όπως λειτουργούσε πάντοτε μέσα σε απολύτως νόμιμα πλαίσια.
5. Διαβεβαιώνουμε όλους τους γονείς και τους συμπολίτες μας ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως πάντοτε λαμβάνονταν, για να συνεχίσει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός να προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει από την πρώτη μέρα ίδρυσης και λειτουργίας του .
6. Επισημαίνουμε ότι παρόλο που ουδεμία υποχρέωση έχει η Επιχείρηση να αντικαθιστά τους υπαλλήλους της που ασθενούν, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία αυτής, επιδιώκει πάντοτε να το κάνει με κάθε πρόσφορο μέσο. Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης έχουν έρθει επανειλημμένα σε επαφή με την Περιφέρεια , διερευνώντας την πιθανότητα προσωρινής αναπλήρωσης των κενών θέσεων και συνεχίζουν να το επιδιώκουν, παρόλο που διαρκώς λαμβάνουν αρνητικές απαντήσεις, λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας
7. Διευκρινίζουμε ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός διαθέτει υπεύθυνο προσωπικό και προϊσταμένη η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να λύσει την οποιαδήποτε απορία , σχετικά με τη λειτουργία του και τους νόμους στους οποίους αυτή βασίζεται.

Θεωρούμε, σαν υπάλληλοι του Βρεφονηπιακού Σταθμού, ότι τα όσα ακούστηκαν μας προσέβαλαν βαθύτατα και επιλέγουμε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούμε και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια , προστατεύοντας τόσο το χώρο εργασίας μας και τον τρόπο λειτουργίας του, όσο και τους γονείς που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τιμής
Το Προσωπικό του Βρεφονηπιακού

1. Ζέρβα Ιωάννα
2. Κόκκοτα Ελένη
3. Κωσταρίδη Γεωργία
4. Μάτα Ηλιάννα
5. Μπελδέκα Διαμάντω
6. Μπουράνη Ευσταθία
7. Παπαδημητρίου Αικατερίνη
8. Ρωμανού Κων/να
9. Τσαγκάνη Αναστασία
10. Τσιμπιρίμπη Μαρία

43 σχόλια:

  1. Το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού γιατί δεν αντέδρασε στην άδικη και προσβλητική συμπεριφορά της εργοδοσίας στην λογίστρια του Σταθμού????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ? 'Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ?

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή όλο το προσωπικό της επιχείρησης, μας λέει ότι τα παιδιά μας μπορεί να τα φυλάει μία, καθ'όλα συμπαθέστατη εργάτρια καθαριότητας;Κορίτσια φαίνεται ότι η ανακοίνωση αυτή είναι κατευθυνόμενη και σας προσβάλει και καλά θα κάνετε να μην την υποστηρίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υπηρεσίες του βρεφονηπιακού σταθμού αναβαθμίζονται...
    Καταργήθηκαν τα αγγλικά..., καταργήθηκαν οι υπηρεσίες κοινωνικού λειτουργού...,αντικαταστάθηκαν οι αρμοδιότητες των παιδαγωγών....
    Μην ανησυχείτε...έρχονται οι καθαρίστριες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κανονισμος λειτουργειας του βρεφονηπιακου αναφερεται στο προσωπικο καθαριοτητας του ιδιου του σταθμου και οχι στο προσωπικο καθαριοτητας του δημου το οποιο εναλαξ, ανα εβδομαδα ή μηνα θα καλυπτει τις κενες θεσεις. Αραγε η καθαρίστρες θα καλύπτουν και τις θέσεις της πρόϊσταμενης, της προεδρου ή του δήμαρχου σε περίπτωση ασθενείας τους? τον κανονισμο της επιχείρησης τον χρησιμοποιεί το προσωπικό όποτε θελει? γιατι δεν βλεπω να χρησιμοποιείται στις διακοπες των χριστουγεννων ή του πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΜΗΤΕΡΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ? Ή ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ... ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς υπογράψανε την ανακοίνωση άραγε οι δύο ασθενείς; πήγε σπίτι τους η κυρία προϊσταμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΗΡΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ: ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ. ΟΚ ΟΧΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ???????????Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΑ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Γίνεται και παραγίνεται!! Αν το θελήσουν κάποιοι.ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΌΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗ.

      Διαγραφή
  10. να παμε εθελοντικα οι γονεις να βοηθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΟΡΦΟΜΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΟΚΤΑΜΗΝΗ Η ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ –ΟΙ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣ ΜΗΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ... ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άραγε ο κύριος Μασούρας γνωρίζει ότι παραγκωνίστηκε για να προηγηθούν στην εν λόγω θέση οι δυο συναδέλφισές του; Μήπως προηγείται λόγω προυπηρεσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η υπόθεση με τις διακοπές του Πάσχα και των Χριστουγέννων έχει ξεχασθεί?.
    Γιατί ο κος Μάντης τώρα δεν μιλάει και τότε ήταν λαλίστατος, γιατι????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    2. κι αυτές εργαζόμενες μητέρες είναι φαντάζομαι...

      Διαγραφή
  16. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ¨ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ¨ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΓΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.!

      Διαγραφή
    2. Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ...

      Διαγραφή
  17. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??
    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΘΕΙ?
    Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΙΑ?
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ή ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΒΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΤΑ 18 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΣΕΛΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! Α!!! ΞΕΧΑΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΕΚΤΕΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ! Ο ΜΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΛΕΞΗ
      -ΑΝΘΡΩΠΟΣ-!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΗΘΙΚΗΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΕΥΝΟΗΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 'ΓΛΥΨΙΜΟ' ΠΟΥ ΛΕΜΕ...

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
      1.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ,& ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΤΕ!!!
      2.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ;
      3.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.... ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
  19. Τελικά θα έχουμε μια υπεύθυνη δήλωση για το τι πρέπει να ισχύει βάσει νόμου;Ποιός είναι αρμόδιος να μας απαντήσει;Τελικά η περιφέρεια πήρε θέση; Τα παιδιά μας φοιτούν στον σταθμο με ευθύνη δική μας ή των αρμοδίων; Ποιός τελικά επωμίζεται τις ευθύνες;
    Ευχαριστώ.
    (προβληματισμένος γονέας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΑ, ΝΑ ¨ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ¨ΜΕΡΙΚΟΥΣ ¨ΑΣΧΕΤΟΥΣ¨ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ).ΕΞΑΛΛΟΥ -¨ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ¨....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωριζουμε αν πληρωνονται κιολας;

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια σε όλους!!!Για άλλη μια φορά μας ενοχλεί η λειτουργεία του βρεφονηπιακού σταθμού. Εχει σκεφτεί κανείς πόσα προσφέρουν αυτές οι κυρίες στα παιδιά μας? Το δικό μου παιδί μέχρι να πάει στο σταθμό δεν μιλούσε,τώρα έχω ένα κοινωνικό παιδί που ζητάει το σχολείο του όταν μένει σπίτι. Απλα ένα μεγάλο ευχαριστώ ήθελα να πω στις δασκάλες του.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!

      Διαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΚΤΟ (ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ )ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ,ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΛΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΨΥΧΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ-ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ,ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ... Ε Λ Ε Ο Σ!!!
    ΧΑΙΡΕ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!!....ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι αυτό που λέμε: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΑΝΩΤΕΡΩΝ" ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ!!!ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΘΕΣΗ... ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ? ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ18 Απριλίου 2012 στις 12:33 μ.μ.

      ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ

      Διαγραφή
  26. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ.ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΣΙΑΣ !ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??? ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ21 Απριλίου 2012 στις 8:44 π.μ.

      ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.΄΄΄'

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog