Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2011, μετακίνηση και πάλι στην ΕΟ Τρίπολης- Καλαμάτας του ειδικού συρμού

Την Πέμπτη 1-9-2011 από το πρωί ώρα 06:00, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα μετακίνηση συρμού, από τον κόμβο Αλλαγής έως τον κόμβο Χωρεμίου με τελικό προορισμό τον Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης

Ο συρμός έχει μήκος 105 μέτρων, πλάτος 6 μέτρων και ύψος 5,2 μέτρων
και θα κινείται και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας.
Ομοίως με τις προηγούμενες φορέςαπαιτούβται αρκετές ώρες για την μετακίνηση και η ταχύτητα θα παραμένει περί στα 7 χλμ/ώρα.
Προς διευκόλυνση των οδηγών το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης θα εκτρέπει την κυκλοφορία των Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων, που κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας από έξοδο του Ν.Α.Α.Τ. ( διασταύρωση Λεονταρίου – Λεοντάρι – Δυρράχι – Πολλιανή – Θουρία και αντίστροφα ).
Για φορτηγά και λεωφορεία, θα γίνεται ειδική ενημέρωση, για την διακοπή κυκλοφορίαςστα προαναφερόμενα σημεία.
Η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέου τύπου και βυτιοφότων, θα γίνεται εκ περιτροπής, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντίστροφα, όταν ο συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε καθορισμένα σημεία.
Η έγκριση μεταφοράς γίνεται με την 704/11-8-2011 απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι οδηγοί που θα μετακινηθούν στην ΕΟ Τρίπολης - Καλαμάτας, την Πέμπτη 1-9-2011, παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης και Καλαμάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog