Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σπύρος Τσιριγώτης για τις φυλακές στη Μεγαλόπολη: "τρικυμία εν κρανίω η δημοτική αρχή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δικαιωμένη αισθάνεται η Δημοτική Αναγέννηση που στη τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο κ. Δήμαρχος και οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης αποφάσισαν να συμπαραταχτούν με την δική της πρόταση και να υπάρξει ομόφωνη απόφαση στη διεκδίκηση της ίδρυσης Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου στη Μεγαλόπολη.

Από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ.για το θέμα των φυλακών στις 17/08/2011 είχαμε τοποθετηθεί υπέρ της ίδρυσης Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου στο Δήμο Μεγαλόπολης, με τις προϋποθέσεις που ίσχυαν το 2004 και είχαμε απευθύνει έκκληση η απόφαση του Δ.Σ. να είναι ομόφωνη, γιατί έτσι η διεκδίκηση μας για την κατασκευή των φυλακών στο Δήμο Μεγαλόπολης γίνεται πιο σοβαρή, πιο ρεαλιστική, πιο αποφασιστική.

Την περίοδο 2003-2004, τότε που κανείς δεν ήθελε τις φυλακές, η παράταξη μας είχε διεκδικήσει την κατασκευή τους με προϋποθέσεις που εξασφάλιζαν: 1) Οι προσλήψεις του προσωπικού που θα στελέχωναν το κατάστημα κράτησης θα ήταν από τον Δήμο Μεγαλόπολης. 2) Υποχρεωτικός τόπος διαμονής των εργαζόμενων στις φυλακές ο Δήμος Μεγαλόπολης. 3) Όλες οι προμήθειες θα γίνονταν με διαγωνισμό από την αγορά της Μεγαλόπολης. 4) Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου με την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου. 5) Τη πλήρη στελέχωση του Κ.Υ. Μεγαλόπολης με γιατρούς ειδικοτήτων, ενώ η ειδική επιτροπή καταλληλότητας της εταιρείας «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» είχε επιλέξει γήπεδο 120 στρεμμάτων, με θετικές αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις, από το τότε Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τη Αρχαιολογία, τη Δασική υπηρεσία κ.λπ.

Έπρεπε να περάσουν 8 χρόνια για να συμφωνήσουν στη κατασκευή των φυλάκων στο Δήμο μας αυτοί που με μαύρες σημαίες, με αφισοκολλήσεις, με ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις, διαμαρτύρονταν και κατηγορούσαν την τότε Δημοτική Αρχή, ενώ σήμερα έχουν γίνει φανατικοί υποστηρικτές.

Μετά τις παλινωδίες Δημοτικών Σύμβουλων της πλειοψηφίας, που στην αρχή καταψήφισαν την διεκδίκηση της κατασκευής των φυλακών στη Μεγαλόπολη και στη συνέχεια την υπερψήφισαν, μετά την αλλαγή στάσης του κ. Δήμαρχου, που πρότεινε η συγκρότηση της 5μελους επιτροπής για τη σύνταξη του φακέλου διεκδίκησης των φυλακών να αποτελείται μόνο από συμβούλους της παράταξης του, ενώ στην αρχή είχε προτείνει και τη συμμετοχή των επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ., γίνεται φανερό ότι η Δημοτική Αρχή έχει "τρικυμία εν κρανίω" και είναι αμφίβολο αν μπορεί από μόνη της να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διεκδίκησης ίδρυσης Νέου Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου στον Δήμο Μεγαλόπολης.

Εμείς προσπαθήσαμε μέσα από τον διάλογο και τις δημιουργικές μας προτάσεις να βοηθήσουμε την Δημοτική Αρχή, γιατί πιστεύουμε ότι για την προάσπιση και προώθηση των Δημοτικών μας συμφερόντων, ο ρόλος της Αντιπολίτευσης καθίσταται σημαντικός περισσότερο παρά ποτέ.


22 σχόλια:

  1. κε Τσιριγώτη όλοι καταλαβαίνουμε την πικρία σας για τις ακρότητες και την επιπολαιότητα με την οποία η ομάδα πέριξ του κο Μπούρα χειρίστηκε τα θέματα της πόλης , όμως δεν πρέπει να στέκεστε εκεί, για το καλό της πόλης δώστε διέξοδο φυγής προς τα μπρός.
    Η έμπρακτη πολιτική συγνώμη του κου Μπούρα για την στάση του στο παρελθόν αρκεί και δεν πρέπει να δοθεί περεταίρω έμφαση .
    Πρέπει όλη να παραδειγματιστείτε από την ακούραστη προσπάθεια του Προέδρου του ΔΣ για σύνθεση απόψεων που πάνε την Πόλη μπροστά..
    Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα της Πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο σχολιαστή . Αν δεν υπήρχε ένας συνετός και πραγματικά δημοκρατικός Πρόεδρος του Δημοτικού
    Συμβουλίου θα ήταν όλα ένα μπάχαλο. Ετσι λοιπόν κ. Τσιριγώτη
    διαφυλάξτε σαν κόρη οφθαλμού τη δημιουργική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , στο οποίο προϊσταται ένας λαμπρός Πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Δημητρακοπούλου, βρείτε ένα τρόπο να μπλοκάρετε τα σχόλια που ανεβάζει ο Κάβουρας και επαινεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. γιατί εκτός από το μπλογκ δεν έχω ακούσει πουθενά και από κανέναν θετικά σχόλια για τον κ. Κάβουρα.
    Έλεος πια κ. Κάβουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTI NA ASOLEISTE ME TO XDBA< ASXOLEISTE ME TIS FILAKES. POTE THA BALETE MYALO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο επιπλέον να ασχοληθούμε με το ΧΔΒΑ εξαντλήθηκαν όλα τα οι δημοκρατικά και προοδευτικά αποθέματα της Πόλης .
    Π.χ κα Λύγουρη ενώ είναι γνωστό πόσο υψηλά στάνταρ έχει για την καθαριότητα, όμως για χάρη των φυλακών αμέλησε τους κάδους και έμεινα άπλυτοι με αποτέλεσμα οι συντηρητικές δυνάμεις προσπαθούν να την ταυτίσουν με την ακαθαρσία και την ανοικοκυροσύνη στη πόλη..
    Ας δουλέψουν και λίγο κάποιοι άλλοι που κρύβονται πίσω από διαβουλεύσεις και άλλες χαζοδιαδικασίες.
    Δεν μπορεί όλους τους αγώνες και τις συγκρούσεις να τις περιμένουμε απο λίγα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω να είναι τόσο μωροφιλόδοξος ο Πρόεδρος και να περιαυτολογεί.
    Η σεμνότητά του είναι δεδομένη.
    Πειράζει δηλαδή αν έχει fun club?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Τσιριγώτη θα είμαι αυστηρός μαζί σας αφού ακόμη δεν καταλάβατε πώς επετεύχθη αυτό το μέγα έργο???
    Ο κόσμος επί των ημερών σας κε Τσιριγώτη, αντιμετώπισε φοβικά την ίδρυση Νέου Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου στον Δήμο Μεγαλόπολης, διότι δεν ήταν ενημερωμένος και κανένας δεν του εξήγησε τα θετικά και τα αρνητικά της επένδυσης.
    Με αποτέλεσμα –από την έλλειψη ενημέρωσης- να βυθίσετε μια ολόκληρη κοινωνία στην άγνοια και στο φόβο, οδηγώντας έτσι εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους και προοδευτικούς πολίτες σε διαμαρτυρίες με μαύρε σημαίες κ.λ.π.
    Αν επί των ημερών σας κε Τσιριγώτη, είχατε διοργάνωση μία διαβούλευση όπως αυτή που οργάνωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ ο κος Κάβουρας ή έστω και μια συζήτηση -στο μέτρο που μπορούσατε βεβαίως - σήμερα η επένδυση θα λειτουργούσε επ΄ ωφελεία της Μεγαλόπολης χωρίς να χάσουμε οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 10.48
    ΑΝ Ο κ. ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΔΒΑ.
    ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΔΒΑ . ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΦΩΝΩ

    Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τίποτα για τον κο Πρόεδρο αποσπασματικά και από ανώνυμα σχόλια ενημερωνόμαστε.
    Aαν θέλει η κα Δημητρακοπούλου να καλέσει τον Πρόεδρο σε ζωντανή συνέντευξη προκειμένου να του τεθούν ερωτήματα και να αξιολογήσει το ευρύ κοινό την όποια πολιτική προσωπικότητα του Προέδρου.
    Εν αναμονή των πρωτοβουλιών του Μεγαλόπολη FM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ Τσιριγώτης υποτιμά την νοημοσύνη μας και διαστρεβλώνει την αλήθεια .
    Στην συνεδρίαση της 17/08/2011 δεν πρότεινε ομόφωνη απόφαση υπέρ των φυλακών αλλά διενέργεια Δημοψηφίσματος. Στην επόμενη συνεδρίαση επινόησε ψήφισμα αντί απόφασης . Όταν κατάλαβε ότι οι τέσσερις διαφωνούντες δεν έχουν πρόθεση να επιμείνουν στις θέσεις τους τότε και μόνο ψήφισε την πρόταση του Δημάρχου και πάρθηκε « ομόφωνη» απόφαση υπέρ των φυλακών.
    Ποιος λοιπόν παλινωδεί και εξαπατά συνειδητά τον κόσμο ;
    Ασφαλώς ο Τσιριγώτης και το πρωτοπαλήκαρο του ο Μιχόπουλος ο οποίος δίνει συνεχώς ρεσιτάλ μπουρδολογίας και ασυναρτησίας. Είναι να απορεί κανείς πως ανέχεται να συνυπάρχει μαζί τους ο σεμνός , σοβαρός, έντιμος και αξιοπρεπής Χρήστος Μανιάτης.
    Η στάση του δημάρχου δείχνει ότι αναγκάστηκε να ταχθεί υπέρ των φυλακών για να μην έρθει σε σύγκρουση με στελέχη της παράταξης του όπως ό πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να επιβάλει την άποψή του.
    Οι τέσσερις διαφωνούντες αξίζουν συγχαρητήρια. Διατύπωσαν την άποψή τους με σοβαρά και λογικά επιχειρήματα . Όταν διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι σύμβουλοι της παράταξης τους και όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τάχθηκαν υπέρ των φυλακών, όταν τα δε τοπικά ΜΜΕ τους εμφάνισαν ως διασπαστές της παράταξης, τότε αποφάσισαν να μην επιμείνουν στην άποψη τους , να διευκολύνουν την εξέλιξη των πραγμάτων και να δώσουν τέλος στην εκκρεμότητα. Πιστεύω ότι αυτό αποτελεί υπεύθυνη στάση και σεβασμό στην δημοκρατία.
    ΥΓ Θεωρώ μεγάλη υπόθεση το να μπορείς μέσα από τα blogs να εκφράζεις την άποψη σου . Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα : Δίνεται βήμα στους ηλίθιους τους υβριστές και τους συκοφάντες να εκθέσουν την πραμάτεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:43
    Φίλε άν δεν ανήκεις στους ηλίθιους στους υβριστές ή στους συκοφάντες, από την πραμάτεια που εκθέτης, καταλαβαίνει κανένας, ότι πρέπει είσαι "πολιτικά" καψούρης με το μοναδικό ηθικό και τίμιο δήμαρχό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΠΟΙΟΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΙΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΤΟΠΟΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΔΒΑ ΧΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΨΙΤΑΛΕΙΑΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΙΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΧΔΒΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΤΑΙ Η ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΜΕ ΤΑΡΑΤΑΝΤΖΟΥΜ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΣΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ. Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΔΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε των 7.30 μη λες ότι κάνουμε και πλάκα . Για το καλό του Δήμου ενδιαφερόμαστε και σημειώνουμε τις αρετές των αιρετών
    αρχόντων μας . Οχι άλλη απαξίωση στους ηγέτες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΡΕ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΙΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΡΟΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑΨΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΥΠΟΒΟΛΕΑ" ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΔΕΣ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΡΕΠΠΙΚΟΥΣ, ΤΑΤΟΥΛΙΚΟΥΣ, ΛΙΚΟΥΡΕΝΤΖΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΣΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΖΟΞΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΙΜΑΤΖ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ:
    1.Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΦΥΛΑΚΕΣ - ΚΛΠ) - ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ??
    2.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ (ΒΛ. ΓΑΛΑΝΗ, ΔΡΑΚΟ, Κ.Λ.Π.)
    3.Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ (ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ) ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΙΔΕΩΝ, ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ...ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
    4.Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Ασημακόπουλε κάνατε ένα μεγάλο δημοσιογραφικό λάθος.
    Χαρακτηρίσατε τη διαβούλευση Κάβουρα παρωδία .
    Ελα όμως που όλη η πόλη την έχει χαρακτηρίσει ως το πιό δημοκρατικό βήμα , που έχει λάβει χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή .
    Οι απόψεις - θέσεις του Προέδρου περί άμεσης δημοκρατίας υλοποιήθηκαν με τη διαβούλευση σε μεγάλο βαθμό .
    Αν πιστεύει κάποιος ότι θα έρθει ο χδβα είναι γελασμένος .
    Η πρώτη νίκη επετεύχθη χθες με την αναστολή του . Μια διαβούλευση καλή χρειάζεται και δεν θα έρθει ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΔΙΑΚΑ, ΑΠΑΝΤΩ: ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΗΝΗ ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ, Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ.
    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. Ο κ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΕΡ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΗ.
    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΘΤΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Ι.Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ. Ή ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TO OTI O KOSMOS THELEI KATI TO DIAFORETIKO OLOI TO KATALABAINOYME.

    FERTE MAS ENAN NEO 40-RI ME ALLA MYALA NA TON KANOYME HROA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΠ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog