Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

5 παιδιά των τριτέκνωνΤρίπολης, πάνε δωρεάν στις Βρυξέλλες

Με κλήρωση παιδιά των μελών του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων θα ταξιδέψουν δωρεάν το Νοέμβριο στις Βρυξέλλες και θα παρακολουθήσουν μία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ειδικότερα, η κλήρωση ,έχει προγραμματιστεί για Πέμπτη 15 -9-2011, στις 7.00 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου τριτέκνων, στη συμβολή των οδών Β. Οικονομίδου και 28ης Οκτωβρίου.

Συνολικά, έχουν γίνει σαράντα αιτήσεις και από την κλήρωση, θα προκύψουν πέντε τυχερά παιδιά τριτέκνων (μαθητές Λυκείου), τα οποία συνοδευόμενα από το Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, το τριήμερο 7,8 και 9 Νοεμβρίου 2011.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στους τρίτεκνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:25 μ.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΟΚ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 Ή 40 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΛΛΩΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΟΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΑΤΕΚΝΩΝ ΚΛΠ.
    ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΆΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗ. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ Ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΙΤΕΚΝΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΚΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ -ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ- ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΆΖΕΙ.
    ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    (ΑΝ ΜΕΧΡΙ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ)
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Καμάρας, Γιανναίων
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Δημ. Ενότητας Γόρτυνος
    Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Φαλαισίας, Πετρίνας, Ρουτσίου
    Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Σκορτσινού, Βουτσαρά, Γραικού»
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Τουρκολέκα, Ελληνίτσας»
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Δημ. Ενότητας Γόρτυν
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Ανεμοδουρίου Αναβρυτού
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Λεονταρίου, Βελιγοστής, Ποταμιάς, Σουλαρίου
    «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρίου, Δυρραχίου, Λεπτινίου, Ακόβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω φαίνεται ανάγλυφα και παραστατικά με ποιο τρόπο κατασπαταλιέται το δημόσιο χρήμα. Εννέα ομοειδή εργάκια που θα μπορούσε να ενοποιηθούν και να στοιχίσουν 40 έως 50% φθηνότερα, δίνονται με απ εθυείας ανάθεση στους "κολλητούς" εργολάβους και στοιχίζουν ο κούκος αηδόνι. Και καλά, αυτά τα εργάκια συνολικά θα πάνε καπου 50 χιλιάρικα. Για φαντασείτε, από τα περσινα 2 εκατομμύρια Ευρω σε έργα με απευθείας ανάθεση, πόσα θα γλύτωνε ο δήμος με ένα ποσοστό έκπτωσησ 30 - 40%; γιατί αυτό το όργιο σπατάλης; Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που αποφασίζουν, θα έδιναν δικά τους έργα με τέτοια ευκολία; γιατί το δημόσιο χρήμα είναι τόσο φτηνό; Τι λέει ο νόμος για τα έργα αυτά; Ποια έργα δίνονται με απευθείας ανάθεση; Επιτέλους ας μπει κάσποιος εισαγγελ'έας να ελέγξει αν όλα γίνονται νόμιμα. Η αντιπολίτευση κάνει την πάπια γιατί και αυτοί έχουν κάνει τα ίδια όταν ήταν στην εξουσία. Αρα απο εκεί ας μην περιμένουμε καμιά κίνηση. Ας φωνάξει ο κοσμάκης που πληρώνει. Ας μπει επι τέλους ένα τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ; ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ;
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog