Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Ταινία μικρού μήκους θα γυριστεί στην Τρίπολη! Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε.​..


Ο Τριπολίτης, νέος και ταλαντούχος κινηματογραφιστής, Γιώργος Μπουγιούκος ετοιμάζει τη νέα του ταινία, μικρού μήκους, με τίτλο "DreamAway". Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τρίπολη.
Διαβάστε την περίληψη της ταινίας ...
Παραμονές Χριστουγέννων του 2001, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, μπροστά από ένα καρτοτηλέφωνο, νύχτα, τρεις δεκαπεντάχρονοι φίλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο δίλημμα.
Ο Νίκος είναι ένα συνεσταλμένο παιδί με ζωηρή φαντασία, την οποία έχουν διεγείρει οι ταινίες που βλέπει. Γυρίζει σπίτι του, αλλά ο φόβος γι’ αυτό που πρόκειται να κάνουν του γεννάει παράξενους εφιάλτες, οι οποίοι τον αφήνουν ξάγρυπνο...
Στο σχολείο, από την εξάντληση λόγω αϋπνίας, τον παίρνει ο ύπνος την ώρα του μαθήματος, και οι εφιάλτες-όνειρα συνεχίζονται. Μέσα στην τάξη παραμιλάει με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Επιστρέφοντας σπίτι του, οι εικόνες της πόλης και οι άνθρωποι του θυμίζουν τα όνειρά του, κι έτσι του γεννιέται η ιδέα να κάνει μαζί με τους φίλους του μια ταινία. Περνάει τη μέρα του ψάχνοντας χώρους για την ταινία και γράφοντας την ιστορία.
Τελικά, τι γίνεται; Τα όνειρα συνεχίζονται;
Η παιδική καρδιά ονειρεύεται, δημιουργεί κόσμους και ζει μέσα τους.

Για να γίνει πραγματικότητα, αυτή η προσπάθεια του Γιώργου Μπουγιούκου, κάθε οικονομική συνδρομή, θα ήταν πολύ σημαντική. Πρόκειται για ένα παιδί από την Τρίπολη, που κάνει εξαιρετική δουλειά και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε.

Περισσότερα, δείτε εδώ: http://igg.me/p/67927?a=472942

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog