Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 2α  του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα  6.00 μ.μ, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:
          
 1.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 253.182,52 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνός  Αυγούστου  2012.

2.    Αποδοχή & διάθεση πίστωσης ποσού 24.639,42 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών  για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολείων του Δήμου.

3.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 78.184,56 € από έκτακτες πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών (άρθρο 27 Ν. 3756/2009) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και την καταβολή δαπανών επενδύσεων & έργων.

4.    Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης στη μνήμη των (14) Εκτελεσθέντων Πατριωτών στη θέση ¨Καταραχούλια¨  Τ.Κ.  Ισώματος Καρυών Δήμου Μεγαλόπολης, στις 21/10/2012.

5.    Διάθεση πίστωσης  – Διοργάνωση εκδήλωσης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940.

6.    Περί της με απευθείας ανάθεση εκτέλεσης της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Μεγαλόπολης για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.

7.    Χορήγηση έκτακτης χρηματικής επιχορήγησης Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων Δήμου Μεγαλόπολης.

8.    Αίτηση του κ. Νικολάου Ρεμπή του Γεωργίου για τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος.

9.    Αίτηση της κας Παναγιώτας Πανταζή του Σωτηρίου για τη μείωση δημοτικών τελών και φόρων και των τελών ύδρευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

10.    Αίτηση της κας Γεωργίας Κωσταρίδη του Θεοδώρου για τη μείωση δημοτικών τελών και φόρων και των τελών ύδρευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

11.    Αίτηση της κας Κωνσταντίνας Κωσταρίδη του Θεοδώρου για τη μείωση δημοτικών τελών και φόρων και των τελών ύδρευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

12.    Αίτηση του κ. Λάμπρου Ασημακόπουλου του Ηλία για τη χρήση της  παροχής ύδρευσης παλιάς δεξαμενής  για την άρδευση του κήπου.

13.    Αίτηση του κ. Αθανασίου Βαλαβέρη με αριθμ. πρωτ. 14237/10.08.2012 στο Δήμο περί μεταφοράς νεκρών συγγενών του από το παλιό στο καινούριο Νεκροταφείο της Τ.Κ. Αναβρυτού.

14.    Αίτηση του κ. Νικήτα Τζιούβελη του Δημητρίου περί αποκλεισμού του δρόμου πρόσβασης   ιδιοκτησίας του στη θέση «Τουρλίτσα»  Τ.Κ. Δυρραχίου Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας.

15.    Αίτηση του κ. Δημητρίου Σαλεσιώτη του Χρήστου περί παράνομης τοποθέτησης Στάσης του ΚΤΕΛ σε μάντρα της οικίας του στην Τ.Κ. Ραψομμάτη.

16.    Περί δωρεάν παραχώρησης τμήματος οικοπέδου των κ.κ. Ιωάννη και Βασιλείου Γρίβα σε κοινή χρήση Τ.Κ. Σουλαρίου  για διαπλάτυνση δημοτικού δρόμου.

17.    Περί δωρεάν παραχώρησης τμήματος γηπέδου ιδιοκτησίας κ. Φρίμα Λεωνίδα στην Τ.Κ> Αναβρυτού για την κατασκευή Δεξαμενής για την κάλυψη αναγκών υδροδότησης του οικισμού.

18.    ΄Εγγραφο - ΄Ενσταση της  Τεχνικής Εταιρείας «Λεωνίδας Σιώρης & ΣΙΑ Ε.Ε.» αναδόχου επιχείρησης του έργου «Εργασίες αναβάθμισης των χώρων υγιεινής του Γυμνασίου και Λυκείου Μεγαλόπολης καθώς και αναβάθμιση των χώρων που στεγάζεται το ΕΠΑ.Λ. του Δήμου Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας».

19.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2012 για την  εκτέλεση του νέου έργου «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Παραδεισίων».

20.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2012 για την  εκτέλεση του νέου έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης Τ.Κ. Μαλλωτών».

21.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης Τ.Κ. Κουρουνιού».

22.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου « Επέκταση Αγωγού Λυμάτων Τ.Κ. Μακρυσίου».

23.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2012 για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού αγροτικών δρόμων για την πυροπροστασία της περιοχής.

24.    ΄Εγκριση του1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Οικισμού Φαναϊτη Τ.Κ. Παραδεισίων».

25.    Διάλυση της Σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Τ.Δ. Ξηροκαρύταινας».

26.    ΄Εγκριση προμήθειας σομπών εξωτερικού χώρου για την κάλυψη αναγκών – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

27.    ΄Εγκριση προμήθειας υλικών επισκευής & συντήρησης μηχανημάτων Υπηρεσίας Πρασίνου (μηχανές γκαζόν, αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά) και προμήθεια ενός αλυσοπρίονου για την κάλυψη αναγκών – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

28.    ΄Εγκριση προμήθειας υλικών συντήρησης αντλιοστασίων για την κάλυψη αναγκών – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

29.    ΄Εγκριση προμήθειας λαμπτήρων για την κάλυψη αναγκών – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

30.    ΄Εγκριση προμήθειας ανταλλακτικών επισκευής & συντήρησης των οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

31.    ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας επί της οδού Νικηταρά & Μάρκου Μπότσαρη Δ.Κ. Μεγαλόπολης.

32.    ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας Τ.Κ. Μακρυσίου πάνω από τη   μάντρα μπετόν Δουβή.

33.    ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας Τ.Κ. Αναβρυτού για την ηλεκτροδότηση γεώτρησης.

34.    ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας (τοποθέτηση παροχής) Τ.Κ. Μεγαλόπολης στη θέση «ΚΑΦΕΝΕ» όπισθεν Νεκροταφείου πλησίον ποιμνιοστασίου Ανδρέα Μιχελή.

35.     Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 221,00 € Λογαριασμού Ηλεκτρικού  Ρεύματος  Κοινοτικού Αντλιοστασίου Φαλαισίας.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog