Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας κλοπής σε οικίες στην Κορινθία

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, για ένοπλη ληστεία και απόπειρα κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας κλοπής, σε οικίες στη θέση «Δέλτα», στην Κόρινθο Κορινθίας.
Συνελήφθησαν, σήμερα (19-10-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 29 και 31 ετών αντίστοιχα, για ένοπλη ληστεία και απόπειρα κλοπής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, σήμερα (19-10-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στη θέση «Δέλτα» στην Κόρινθο Κορινθίας, μπήκαν σε δύο (2) οικίες ιδιοκτησίας αλλοδαπών και με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από ακόμα μία (1) οικία αλλοδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. 
Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά και συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ κατά την σύλληψη τους ο 29χρονος προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

Επιπρόσθετα, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια με μήκος λάμας δεκαεννέα (19) και εικοσιένα (21) εκατοστών αντίστοιχα, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog