Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

          Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ και όσους θέλουν να γίνουν μέλη στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση με θέματα:

 1.  Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
2.  Οικονομικός Απολογισμός 2011-2012
3.  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
4.  Εκλογές νέου ΔΣ .

  Η Συνέλευση θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/11/2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη στον σύλλογο την
Παρασκευή 2/11 6-8
Δευτέρα     5/11  5-6
Τρίτη          6/11   5-10
Τετάρτη      7/11   5-6

Οι εγγραφές θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Μεγ/λης (Αγ. Κων/νου τέρμα)
Τιμή εγγραφής 6ευρώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973793627(Νίνου Δήμητρα)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

13 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΙΙΚΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΕΛΑΣΓΟΣ"; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ρε!Στη σημερινη συνέλευση πήγαν 10 άτομα. Μια ΄΄κυρία΄΄ (την οποία δεν γνωρίζω!) απ ότι έμαθα έδιωξε απο τη συζήτηση τον αρχηγό της ομάδας, τον γυμναστή και τρείς πρώην παίχτες!!! Ολα αυτά για να τα πούνε κεκλισμένων των θυρών. Σε σας ρε ζώα θα προπονηθούν τα παιδιά της πόλης? ΖΩΑ διαλύσατε τον ΠΟΛΥΒΙΟ μας, την φανέλα του οποίου έχουμε ιδρώσει και τιμήσει.Εξω απο τον ΠΟΛΥΒΙΟ οι άμπαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΙΩΚΤΗΚΑΝ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΑ ΒΑΣΩ (ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ )ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ )ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΣΗ . ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατο και πλέον παιδιά αναγκάζονται να προπονούνται έξω στο απογευματινό κρύο οχι γιατι δεν υπάρχουν ώρες στο κλειστό γυμναστήριο αλλα γιατι ετσι αποφάσισε ο Δήμαρχος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.Και για μένα δεν εχει και μεγάλη σημασία τώρα ποιος και γιατι εχει το φταίξιμο απο τους διοικούντες στους δύο συλόγους.Ειναι ενδιαφέρον ομως να μας πει ο κύριος Καβουρας που ενδιαφέρεται (οπως ο ιδιος διαβεβαιωνει )για την αθλούμενη νεολαία πως επιτρέπεται να διαιωνίζετε αυτή η αρωστημένη και εκδηκητική γραμμή της εξώσης και τιμωρίας των μικρών αθλητών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαφνικα για ολα φταιει ο Δημαρχος.Ο Ακαρδος Δημαρχος που αφηνει τα ταχα μου 100 παιδακια εξω απο το Γυμναστηριο.Που ηταν αυτα τα παιδια πριν απο λιγους μηνες,τοσα χρονια?Ποιος τα πειρε τα παιδια απο το Γυμναστηριο και τα τρεχει απο εδω και απο εκει.Ο Δημαρχος? Τα παιδια ειχαν και γυμναστηριο και προπονηση και αγωνιστικη περιοδο.Ορισμενοι ομως για να ικανοποιησουν τα καπριτσια τους δεν τα σεβαστικαν αυτα τα παιδια (που ταχα ενδιαφερονται για αυτα)και με την συμφωνη γνωμη των γονεων τους τα τρεχουν απο εδω και απο εκει και φταιει ο Δημαρχος.Οχι οι γονεις και ολοι αυτοι οι ανευθυνοι που παιζουν τα παιχνιδια τους στις πλατες των παιδιων μας..Το τραγικο ειναι οτι εμεις οι γονεις τους το επιτρεπουμε και παιζουμε τα παιχνιδια τους στο ρυθμο το δικο τους.Τα παιδια ειχαν και εχουν Γυμναστηριο.Ολοι κανουν τις επιλογες τους και ετσι ορισμενοι επελεξαν τα παιδια τους να κανουν τυπου προπονησεις στο τσιμεντο,στο κρυο (σε μια ομαδα που δεν υπαρχει ακομα νομοτυπα)και οχικανονικη προπονηση στο κλειστο γυμναστηριο σε μια ομαδα που ανοικουν χρονια.Αρα ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας και μην ψαχνουμε να κατηγορισουμε τους αλλους.

      Διαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 9.08 ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΞΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΥΑΛΟ ΞΟΥΡΑΦΙ? ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΛΥΦΤΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ? ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΔΙΚΟΣ Η ΗΛΗΘΙΟΣ Η ΑΠΛΑ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ?ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ!ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ? ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΠΗΤΕ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ανωνυμος των 9.08 ποτε δεν ειπε οτι το Γυμναστηριο ειναι του Πολυβιου αλλα οτι ο Πολυβιος εχει ωρες προπονησης και τηρει ολες τις προϋποθεσεις.Δεν ειπε ποτε τους γονεις ανευθυνους αλλα αυτους που παιζουν τα παιχνιδια τους εις βαρος των γονεων και των παιδιων ( και απο τις δυο τις πλευρες).Ας μην μειωνουμε τους αλλους προπονητες γιατι δν υπαρχει μονο η Γεωργια (καλη δεν αντιλεγω). Αν ησουν καλα πληροφοριμενος Ανωνυμε των 9.32 θα ηξερες οτι προπονηση στις ακαδημιες δεν κανει κανενας νερουλας αλλα ο κ.Δουμουρας και κατα την γνωμη μου δεν υστερει απεναντη στις κυριες ισα ισα ειναι το ιδιο καλα καταρτησμενος.Και να μην ερμηνευεται τα κειμενα οπως σας βολευει Ανωνυμε των 9.32.

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΣΓΟ ΓΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!

    ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.
    ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΣΟ Η κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η κ. ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟ
    ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΟΣΟ
    ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 10.20 /13-ΝΟΕ-12.
    ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ Η ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΚΤΩ (8) ΑΤΟΜΑ. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.ΑΡΑ Ν Ο Μ Ι Μ Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ .ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ).ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΚΕΤΕ -ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΓΚΙΟΥΜΕΣ (ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ )ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΡΩΤΑΩ.ΠΟΙΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (15000ευρώ)ΦΑΝΕΡΟ ΧΡΕΟΣ? Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ )ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΑΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ )ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΓΙΟΙ?

      Διαγραφή
  10. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ κας ΜΑΝΙΑΤΗ (ΕΞΟΔΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ)΄΄΄΄΄΄΄΄
    ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ)
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog