Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για ένοπλη ληστεία σε βάρος 47χρονης ημεδαπής στην Κορινθία

Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.

Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2012) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 23, 21, 36 και 23 ετών, για ένοπλη ληστεία σε βάρος 447χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, χθες (18-10-2012) το βράδυ, στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, οι ανωτέρω με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας, επιτέθηκαν στην 47χρονη κατά το χρόνο που αυτή έμπαινε στην οικία της, μαζί με το ανήλικο γιό της και αφού μπήκαν στην οικία, αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα τους ανωτέρω, στα Εξαμίλια Κορινθίας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα και τους συνέλαβαν.

Επιπρόσθετα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, τέσσερα ζεύγη γάντια και ένας φακός, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog