Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΕΕ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ

Το Δ. Σ της ΕΣΕΕ και εγώ προσωπικά ευχόμαστε για το 2013 κάθε οικογενειακή ευτυχία, δημιουργικότητα και υγεία. Μαζί με τις ευχές μας για την καινούργια χρονιά θα θέλαμε να ανανεώσουμε και την υπόσχεσή μας στον εμπορικό κόσμο ότι η ΕΣΕΕ θα διατηρήσει την μαχητικότητα, την ευρηματικότητα και την αφοσίωση στη διεκδίκηση των στόχων για την επιβίωση της εμπορικής επιχείρησης, τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας στο εμπόριο, αλλά και τη διασφάλιση του εισοδήματος των συναδέλφων μας.

Το 2012 αφήνει δυστυχώς τη χώρα και τον εμπορικό κόσμο λαβωμένο. Η χρονιά που μας πέρασε σηματοδότησε την είσοδο της ελληνικής Μμε επιχειρηματικότητας σε συνθήκες βαθιάς ύφεσης. Ταυτόχρονα όμως, φανέρωσε την αποφασιστικότητα των Ελλήνων εμπόρων να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τους και το αίσθημα αλληλεγγύης που είναι γερά εδραιωμένο στην ελληνική κοινωνία. Το σκοτεινό νέφος από τα καυσόξυλα μπορεί να καταδεικνύει την οικονομική μας κατάσταση, ωστόσο ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα φέρει το αεράκι που θα το διαλύσει άπαξ και δια παντός.

Το 2013 η ελληνική αγορά θα έχει δύο όψεις, την σκοτεινή  που άφησε το 2012 και την φωτεινή της προσδοκίας που φέρνει κάθε καινούργιος χρόνος. Παρά  την ύφεση, η χρεοκοπία θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται το νέο έτος να αποτελέσει την χρονιά «έκπληξη» για την Ελλάδα. Οι Έλληνες έμποροι προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι το 2013 θα είναι η χρονιά λήξης του οικονομικού πολέμου και τερματισμού των πολιτικών λιτότητας που τροφοδοτούν εντάσεις στην αγορά.

Το ελληνικό εμπόριο αν και δοκιμάζεται σκληρά, είναι έτοιμο να στηρίξει την αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας και να διασώσει την χειμαζόμενη ελληνική αγορά. Η καινούργια χρονιά εύχομαι να μας φέρει όλους σε καλύτερη θέση από αυτή που βρισκόμασταν την προηγούμενη και να μας βρει έτοιμους να μετατρέψουμε το ελληνικό εμπόριο σε καταλύτη ανάπτυξης.

Εύχομαι σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας,  μέσα από την καρδιά μου, πολύ δύναμη και υγεία, πολλές δουλειές και δημιουργία, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Καλή Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog