Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

5 συλλήψεις για ναρκωτικά στον αγώνα Αστέρα - ΑΕΚ


 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 5.1.2013 έως 11.00 ώρα της 6.1.2013


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά και παράβαση της Αθλητικής Νομοθεσίας.
   
Συνελήφθησαν, χθες (5-1-2013) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 38, 30, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε έλεγχο πριν την είσοδο τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας του «Αστέρα Τρίπολης», κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
   
Συνελήφθη, χθες (5-1-2013) το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, ένας (1) 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρία (13) πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία  φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό.
   
Χθες (5-1-2013) το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Καρίτσας-Γερακίου Λακωνίας, Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 69χρονη ημεδαπή,  εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και τον τραυματισμό της 69χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης Λακωνίας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
   
Συνελήφθη, χθες (5-1-2013) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, γιατί κατείχε συνολικά -1.706- κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (CD’S & DVD’S), που δεν έφεραν την ειδική ταινία κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog