Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Στην  συνεδρίαση ( Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013) του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, συζητήθηκε προς ημερησίας διάταξης το σοβαρό θέμα με τα σκουπίδια της Τρίπολης και την υπουργική απόφαση να μεταφερθούν εκτός Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια των ερωτήσεων ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης ρωτήθηκε από τον ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Σαμαρτζή  και για τα σκουπίδια που έχουν θαφτεί στην Γέφυρα Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν έχει παρανομήσει κάπου και αν έχει κάνει κάτι για να πάρει πίσω τα χρήματα από τον εργολάβο που πλήρωνε να μεταφέρει σκουπίδια στην Αθήνα και αυτός τα έθαβε στην Μεγαλόπολη.

Κατά την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης  , είπε κάποια  σημαντικά πράγματα και άφησε πολλά υπονοούμενα .

Είπε  μάλιστα επί λέξη....
¨Σχετικά με την μεταφορά του 2012 και το φιάσκο της Μεγαλόπολης θα με αναγκάσετε - δεν θέλω να κάνω σχόλια-  να μας πουν οι άλλοι Δήμοι με τους κλειστούς ΧΑΔΑ που πάνε τα σκουπίδια τους!!¨

Είπε ότι τα θαμμένα σκουπίδια στην Μεγαλόπολη είναι πολλά και από πολλούς!! Άραγε που το ξέρει αυτό ο κύριος Σμυρνιώτης?  Πως μπορεί να κάνει δημόσια τέτοια δήλωση??
Προφανώς αυτό μόνο οι δικοί μας άρχοντες δεν το ξέρουν!!

Αναγνώρισε ότι παρανόμησε και παρατύπησε  για να διαφυλάξει την υγεία των πολιτών του ( αλλά τελικά κατάφερε να βλάψει την δική μας).
Σε έντονο ύφος του ανταπάντησε ο Γιώργος Σαμαρτζής ότι για να προφυλάξει την υγεία των πολιτών έθαψε τα σκουπίδια στην Μεγαλόπολη!

 Και αμέσως του λέει ο Δήμαρχος Τρίπολης .. Ναι όπως την προφυλάσσουν και οι ίδιοι !!!!

Και η αντίδραση του Γ. Σαμαρτζή ήταν λέγοντας του... Αν μου λέτε ότι είστε το ίδιο κακός όπως οι Μεγαλοπολίτες χέστηκα!!!!

Πριν τελειώσει την απάντηση του άφησε κάποια υπονοούμενα ότι ο διαγωνισμός που είχε κάνει ήταν έτσι φτιαγμένος  επειδή ήδη κάποιοι πηγαίνουν δέματα σε  κτίρια που είναι προς μίσθωση από τον Δήμο.

Είπε  επίσης ότι θα μεταφέρει άμεσα τα 2 φορτηγά που πιάστηκαν .
Δηλαδή κύριε Δήμαρχε αναγνωρίζετε μόνο τα 2 φορτηγά που πιάστηκαν ότι είναι  σκουπίδια δικά σας και θα μεταφέρετε μόνο αυτά? όλα τα υπόλοιπα θα τα αφήσετε θαμμένα??

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα από το βίντεο του Arcadia Portal τα όσα ειπώθηκαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog