Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό

Την (10-9-2013) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 80χρονου. Στη συνέχεια, ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και απεβίωσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή ρεύματος

Συνελήφθη, την (10-9-2013) το πρωί, στην Αλέα Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταδίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, την (10-9-2013) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, α) μία του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς και β) μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog