Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας



Στη μέση έμεινε το μεσημεριανό δρομολόγιο της Τετάρτης (11/09) του ΚΤΕΛ Ηλείας Πύργος-Ανδρίτσαινα, καθώς φωτιά που εκδηλώθηκε στο λεωφορείο ενώ ήταν εν κινήσει, το κατέστρεψε ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες κινδύνευσε δασική έκταση...

Σύμφωνα με πληροφορίες από ilialive.gr, το όχημα κινούνταν στην περιοχή της Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων όταν ο νεαρός οδηγός είδε καπνούς να βγαίνουν από το πλαϊνό τμήμα, από το χώρο του air condition.

Αμέσως σταμάτησε και έβγαλε έξω τους τρεις επιβάτες που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο. Αφού ενημέρωσε την πυροσβεστική, επιχείρησε με τον πυροσβεστήρα που υπήρχε στο όχημα να σβήσει τη φωτιά, η οποία όμως "φούντωσε", καταστρέφοντας το λεωφορείο ενώ επεκτάθηκε και σε παρακείμενη δασική έκταση.

Η πυροσβεστική την έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο και το περιστατικό τελείωσε εκεί, με τους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

http://www.ilialive.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog