Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή στη Μεσσήνη


Συνελήφθη, χθες (10.1.2014) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα – υπεραγορά διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (10.1.2014) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί αφαίρεσε καύσιμο (πετρέλαιο) από φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Σε εξέλιξη έρευνες για εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (10.1.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, πλησίασαν ηλικιωμένη ημεδαπή και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog