Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έρχεται… υπερκακοκαιρία με χιόνια στις αρχές Φεβρουαρίου


Υπερκακοκαιρία με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες, βροχές και χιόνια, θα ξεκινήσει ο Φεβρουάριος στην χώρα μας.
Κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 1 ως και τις 3 Φεβρουαρίου, προβλέπεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα με ισχυρά φαινόμενα. Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στην κεντρική, ανατολική, δυτική αλλά και βόρεια Ελλάδα. Λιγότερες βροχές θα πέσουν στην νότια Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις και μάλιστα πυκνές, φαίνεται να πέφτουν με τα ως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία, ακόμα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας και ίσως και σε πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας, αλλά και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας. Και η Θεσσαλονίκη ίσως δεχτεί χιονοπτώσεις ως και στο κέντρο της.

Θα σας ενημερώσουμε και τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτή την τόσο σοβαρή επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός σε όλη την Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου.

http://www.moriasnews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog