Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Λουκέτο στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε καταγραφή της περιουσίας του ΕΟΠΥΥ έχει ξεκινήσει από το πρωί στην Τρίπολη, με σκοπό να παραδοθεί το κτίριο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.
Οι ασφαλισμένοι δεν έχουν πλέον λόγο να πηγαίνουν εκεί, αλλά να απευθύνονται στους συμβεβλημένους ιατρούς ή στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου.
Από τη Δευτέρα, παύει η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και αυτή η κατάσταση θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα μήνα, μέχρι να περάσουμε στο νέο καθεστώς που προβλέπει το ΠΕΔΥ που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι τίθενται σε διαθεσιμότητα – κινητικότητα και θα αμείβονται σε αυτή τη μεταβατική περίοδο με το 75% του μισθού τους. Επίσης, πρέπει να κάνουν υπεύθυνες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες θα αποδέχονται τη μετάταξη τους σε οργανικές θέσεις των ΔΥΠΕ. Οι γιατροί πρέπει να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία και μετά να κριθούν αν θα συνεχίσουν να εργάζονται για λογαριασμό του ΠΕΔΥ.

Από το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Τρίπολης από στελέχη του ΠΑΜΕ, ενώ στους εργαζομένους συμπαρίσταται ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας.

http://www.kalimera-arkadia.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog