Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος στην πρώτη του επίσημη παρουσία, στην κοπή της πίτας του συλλόγου των Καρυτίνων της Αθήνας & του Πειραιά ο «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος στην πρώτη του επίσημη παρουσία, στην κοπή της πίτας  του συλλόγου των Καρυτίνων της Αθήνας & του Πειραιά ο «Θ. Κολοκοτρώνης», στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου κα Καίτη Παλαμήδη και δεσμεύτηκε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου που θα εγκατασταθεί η νέα Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην αποκέντρωση των υπηρεσιών, με την επαναλειτουργία του Δημοτικού καταστήματος της Καρύταινας. Το δημοτικό κατάστημα θα στελεχωθεί με το απαραίτητο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό,  για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του Δημότη και την εξοικονόμηση εξόδων. Η δέσμευση αυτή έγινε δεκτή με το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.




17 σχόλια:

  1. Κονσομασιν δασκαλακο; Χα χα χα. Αυτα που κοροιδευες; Κακομοιρη αυτοι θα σε κανου μεχρι μοιρολογθστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μουστάκι το βλέπεις... τα χάλια της Μεγαλόπολης τα βλέπεις; την λαίλαπα της 7ετίας μπούρα τα βλέπεις;
    και όσο και αν προσπαθείτε να μας βάλετε να ασχολούμαστε με τις βλακείες εμείς βλέπουμε πως το παρελθον τελείωσε και ο Παπαδόπουλος και ο Γεωργακόπουλος είναι η νέα κατάσταση όσο και αν κάποιοι (ποιοί άραγε;;;) προσπαθούν να τους βάλουν να σκοτωθούνε
    και όπως λέει και η Γεωργία τα λαμόγια σπίτι τους, αρκετά χάλασαν τα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος με το μουστακι θα το ξυρίσει γρηγορα,

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ,,,,ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΜΕΓΑΛΕ,

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?
      ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΕΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά ξύπνησε. Δεν ξεκίνησε καλά ο Παπαδόπουλος. Συγνώμη αλλά τέτοιες δηλώσεις - "δεσμεύσεις" θυμίζουν έντονα προεκλογικές φανφάρες του παρελθόντος, τότε που ο κάθε υποψήφιος έταζε τον ουρανό με τα άστρα. Αυτά πάνε, δεν πιάνουν πια άσε που φέρνουν και τα αντίθετα αποτελέσματα. Λυπάμαι ειλικρινά διότι ή δουλεύει τον κόσμο ή δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα σήμερα, πράγμα ανεπίτρεπτο για κάποιον που διεκδικεί την θέση του Δημάρχου.
    Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και τον αρμόδιο υπουργό τους ρώτησε; Έχει κάνει κάποια συμφωνία μαζί τους και του έχουν δώσει το πράσινο φώς; Εδώ δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που το υπουργείο ζητούσε λίστες από τους ΟΤΑ με υπαλλήλους για να τεθούν σε διαθεσιμότητα και ο Παπαδόπουλος θα ανοίξει Δημοτικά καταστήματα και θα προσλάβει και επιπλέον προσωπικό (αλλιώς δεν βγαίνει) για να στελεχωθούν;
    Ρε μπας και ζω σε άλλη χώρα τελικά; Καλά σε αυτό το μήκος κύματος θα κινηθούν οι υποψήφιοι στην προεκλογική περίοδο; Καήκαμε αν γίνει έτσι. Ελπίδα καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα σοβαροτερα σχολια εδω μεσα γραφεις φιλε....Αλλα σε τετοια δεν απαντουν σοβαρα ξερεις.....Εντυπωσεις γαι τις εντυπωσεις..Τωρα βαζουν ανθρωπους με τις κρατικες πολιτικες κατευθυνσεις να δουλευουν για 5 μονο ημερομισθια το μηνα και οι Δημαρχοι γενικα δεν κανουν διαμαρτυριες στην κυβερνηση εστω,οι πιο πολλοι θα το πουλανε και για προσφορα εργασιας,οτι σωζουνκ κοσμο..Εκει φτασαμε..

      Διαγραφή
  7. Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΤΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ.ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΛΟΥΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ EURO ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ EURO ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΓΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΡΖΙΩΤΗ; ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανεις σχεδον μη ιδιοτελης δεν αμφιβαλλει οτι και στο Μπουρεικο κλαμπ,μπηκαν στην βρωμιτσα καποιοι μπαγλαμαδες με ανοχη του γιατρου τουλαχιστον ...Αυτο δεν σημαινει ''παμε'' με κλειστα ματια ...στο δασκαλο,τις ονειροπολησεις του και το γνωστο ''μαφιο-παρεακι''..Αλλα τρελα πουλανε ολοι αυτοι κι ο,τι πιασουν,ακομα κι αν ο δασκαλος εχει καλη προθεση..Δεν φτανει,και δεν με πειθει κ για την πολιτικη του νοημοσυνη., Δυστυχως πιανουν σε πολλους τα μεγαλα λογια χωρις να εξεταζουν τις δυνατοτητες ρεαλιστικα,η αν τους ταξουν κανενα ασφαλτοδρομο μπροστα στο σπιτι,η κανενα διμηνο! στη ΔΕΗ πλεον.για να το κανω κωμικοτραγικο.Τωρα για μικρες παρεμβασεις δεν ξερω τι προτιθεται να κανει καθεις πραγματικα..Αλλα νοημων ανθρωπος ,εντιμος και σωστος,που να τη βρει την εμπιστοσυνη σε αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διονυση προχωρα μπροστα μην ακους κακοηθειες..σε φοβουνται για αυτο βριζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διονύση πολύ χάρηκα που τυχαία είδα σήμερα το όνομα σου για υποψήφιο δήμαρχο Μεγαλόπολης.... Ήμουν συνάδελφος σου πριν από αρκετά χρόνια (σχ. έτος 2006-2007 αν θυμάμαι καλά), για ένα χρόνο. Στο 2ο Δ.Σ Μεγαλόπολης. Έμεινα μόνο μία χρονιά εκεί, γιατί πήρα αμέσως μετάθεση κ έφυγα την επόμενη χρονιά. Σε εκτίμησα κ εσένα κ όλους τους συναδέλφους εκεί. Περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη τη χρονιά. Με αγαπήσατε όλοι κ σας έχω στην καρδιά μου. Είχες την ΣΤ' τάξη τότε θυμάμαι. Παρόλο που είχα ήδη γυρίσει πολλά σχολεία κ γύρισα κ άλλα μετά, σας έχω όλους στο 2ο στην καρδιά μου. Από τα πιο όμορφα σχολικά περιβάλλοντα που έχω περάσει. Με την κα. Χρύσα τότε διευθύντρια, τον κ. Γιώργο υποδ/ντή, την Μαρία, την Άννα, την Ειρήνη, τη κα. Βάσω (2 ήταν θυμάμαι), κ άλλους που αυτή τη στιγμή ξεχνώ...Εξαίρετοι συνάδελφοι κ δάσκαλοι... Εσένα σε θυμάμαι σαν ένα πολύ σοβαρό, μετρημένο άνθρωπο, να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. Η γνώμη σου μετρούσε πάντα κ σε εμπιστεύονταν όλοι. Δεν ξέρω που είστε όλοι εσείς τώρα, αν έχετε παραμείνει εκεί ή είστε σε άλλα σχολεία. Εύχομαι να είστε όλοι καλά...Εσένα προσωπικά σου εύχομαι καλή επιτυχία κ αν εκλεγείς, να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τον πολύ όμορφο αλλά δοκιμασμένο από τα προβλήματο τόπο σου... Με αγάπη, μία συνάδελφος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog