Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας


Συνελήφθη, την (18.3.2014) το πρωί, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για κλοπή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης απάτης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) υπόθεση απάτης σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 10.1.2014. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σε βάρος ενός (1) 28χρονου ημεδαπού, για απάτη. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος

Συνελήφθη, την (18.3.2014) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας (1) 15χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (17.3.2014) το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφαίρεσε μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπής. Η μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog