Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

2 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Δ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ




Σήμερα Παρασκευή αναρτήθηκε στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης μια απόφαση της Οικ. Επιτροπής του Δήμου,  για τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου ο Δήμος να κάνει παράσταση πολιτικής αγωγής στην εκδίκαση της μήνυσης που είχε κάνει η παρεμβατική κίνηση Μεγαλόπολης στην ΔΕΗ για την ταφή ποσότητας αμιάντου.

Το παράξενο της ιστορίας έιναι ότι η απόφαση πάρθηκε στις 12 το μεσημέρι  σήμερα, δημοσιεύθηκε όμως στην διαύγεια στις 10.14 το πρωί , 2 ώρες σχεδόν πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή!!

Δεν ξέρω ποιό από τα 2  είναι λάθος. Αυτό θα μας το πουν φαντάζομαι τα μέλη της επιτροπής. Πάντως αποτελεί ακόμα ένα ρεκόρ ταχύτητας λήψης και δημοσίευσης απόφασης!

Από την απόφαση ξεχωρίζω μια παράγραφο η οποία αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει όλοι μας να το θυμόμαστε.

¨Επειδή είναι προφανές ότι η παράνομη μακροχρόνια υπαίθρια αποθήκευση και ιδίως η τυχόν παράνομη ταφή επικινδύνων αποβλήτων αμιάντου ενέχει αυξημένο κίνδυνο για το περιβάλλον (ατμόσφαιρα, υπέδαφος, υδροφόρο ορίζοντα) και προφανώς για την δημόσια υγεία εξόχως των κατοίκων της περιφέρειας του Δήμου μας πρέπει ο Δήμος Μεγαλόπολης να διορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών Τριπόλεως και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τριπόλεως (δικάζοντος στην Μεγαλόπολη) για λογαριασμό του Δήμου Μεγαλόπολης.¨

δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ


http://kafeneio-megalopolis.gr





7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΩΡΙΜΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΩΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ , ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
      ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.
      ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΗΝ ΦΑΛΑΙΣΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΙΚΩΝ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΟΙ ΜΠΟΥΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

      ΨΗΦΙΖΩ ΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ!!
      π@ρ@μεγαλοπολιτης

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΨΑΧΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΑΛΑΙΣΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΦΑΛΑΙΣΙΩΤΗ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΑΙΣΙΩΤΗΣ ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ,ΑΝΑΜΕΝΩ
      π@ρ@μεγαλοπολιτης

      Διαγραφή
    4. ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ

      Διαγραφή
    5. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ, ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ.
      ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
      ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ.
      π@ρ@μεγαλοπολίτης

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΥΡΑΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog