Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανδρέας Κολοβός: Όλοι μαζί χτίζουμε τη μεγάλη «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Τη νέα ενιαία δημοτική κίνηση και την προεκλογική της διακήρυξη, παρουσιάζουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Ανδρέας Κολοβός, οι συνεργαζόμενες δημοτικές κινήσεις και τα αυτοδιοικητικά στελέχη που αποφάσισαν να συμπορευτούν, βλέποντας το μέλλον της Γορτυνίας μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία.

Η παρουσίαση θα γίνει κατά τη διάρκεια της πρώτης τους κοινής  ανοικτής συγκέντρωσης,  την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, στις 12.00 μ..
Στην εκδήλωση καλούνται να πάρουν μέρος «οι πολίτες της Γορτυνίας, που συμμερίζονται τους ίδιους προβληματισμούς και έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμάς», αναφέρει σε δήλωσή του  ο υποψήφιος Δήμαρχος

« Όλοι μαζί χτίζουμε τη μεγάλη «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ», που     αποτελεί προϋπόθεση, για να αφήσουμε πίσω το μίζερο παρελθόν και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές παρόν και ένα ακόμα καλύτερο αύριο», τόνισε ο  Ανδρέας Κολοβός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog