Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δήμαρχου Μεγαλόπολης κ.Διονύση Παπαδόπουλου στην Καρύταινα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δήμαρχου Μεγαλόπολης κ.Διονύση Παπαδόπουλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο  Πελασγός στην Καρύταινα.                                      
                                                                   Στην κατάμεστη αίθουσα ο  υποψήφιος Δήμαρχος  παρουσία και των υποψηφίων δημοτικών και  τοπικών σύμβουλων, παρουσίασε τις βασικές αρχές   του συνδυασμού εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου επισημαίνοντας:                                                  
 - Οραματιζόμαστε  ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, με συλλογικότητα, ομαδική δράση συμμετοχικότητα, διαφάνεια, κ΄αλληλεγγύη. Με νέους οργανωτικούς και συμμετοχικούς θεσμούς, με αποκέντρωση των υπηρεσιών και την επαναλειτουργία του Δημοτικού καταστήματος της Καρύταινας.                                                                                                
                       - Γνωρίζουμε πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Οι καιροί που διανύουμε απαιτούν από όλους μας υπεύθυνη στάση αποκλειστικά στη πλευρά της συνεννόησης και της συνένωσης δυνάμεων.                                                                        
                          - Ο συνδυασμός που θα προτείνουμε σε λίγες μέρες στους εκλογείς συνδημότες μας ,θα αντικατοπτρίζει, στην πλευρά του στελεχιακού δυναμικού ακριβώς αυτή την προσωπική μου εμμονή στο δίπτυχο : ανανέωση, ρηξικέλευθες προτάσεις, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τα θετικά στοιχεία του παρελθόντος. Με τις περιοδείες και τις συναντήσεις αυτών των ημερών, θέλουμε να έλθουμε κοντά στους συνδημότες, να ακούσουμε τις προτάσεις και με αλληλεπίδραση να διαμορφώσουμε στην τελική μορφή του το πρόγραμμα μας, τέτοιο που να είναι αντάξιο των προσδοκιών των συμπολιτών μας και άμεσα υλοποιήσιμο από την 1η Σεπτεμβρίου.






16 σχόλια:

  1. Και ο κόσμος φώναζε ωσαννά !!! Η κοσμοπλημμύρα παρέσυρε αυτοκίνητα, δένδρα,στέγες σπιτιών... Να δείτε τι θα γίνει με το Γιάννη όταν πάει στην Καρύταινα. Πραγματικός τυφώνας θα ενσκήψει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ... ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ . ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ.ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

      Διαγραφή
  2. Ναι, ναι!!! Τέτοια συγκέντρωση θα τη ζήλευε και ο Ανδρέας!!! Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου? Τρεις και ο κούκος ήταν!!!! Επίσης, βρε Παπαδόπουλε ποιον προσπαθείς να παραμηθιάσεις αναφερόμενος "στην προσωπική σου εμμονή"...? Ότι και να πεις, ο κόσμος σε έχει πάρει είδηση ότι αποτελείς μόνο τη βιτρίνα πίσω από την οποία κρύβεται η πολιτική σαπίλα των τριών τέως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ?
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθεάθη στη Μεγαλόπολη ο Μπαρούτσας !!! Έκλεισε τις δικές του συμφωνίες στη Γορτυνία με τον Κούλη και ήρθε να κάνει Deal υποψηφίων υπέρ του Μπούρα και στη Μεγαλόπολη !!!
    Τα ονόματα που του επέβαλλε : Βαλασόπουλος, Κουρουνιώτης, Αγγελόπουλος!!!
    Την άδεια από το Μάντη την πήρατε παιδιά ;;;;
    Θα ενταχθούν και οι "κύριοι" στο αντιμνημονιακό μέτωπο;;;
    Τελικά τα συμφέροντα όπως φαίνεται είναι μεγάλα: TERNA, ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
    Αχ καημένη Μεγαλόπολη τι σου έμελλε να πάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι λέτε βρε παιδιά... Αλήθεια??? Όταν ο Φουσέκης αυτούς τους τρεις συνεργάτες του (και άλλους πολλούς) τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και χωρίς καν να τους ρωτήσει, προσχώρησε στην φατρία Τσιριγώτη-Μιχόπουλου, εσείς κάνατε μούγκα!!! Τώρα σας έπιασε ο πόνος για αυτούς? Ρε δεν ντρεπόσαστε λιγάκι που θα τους την πείτε κιόλας...?

      Διαγραφή
    2. Άσε ρε φιλαράκο το αντιμνημονιακό μέτωπο του Μπούρα και κοίτα τα χάλια του μνημονιακού μετώπου σας Τσιριγώτη-Φουσέκη-Μιχόπουλου! Βρήκατε μια γελοιότητα περί μεγαλοσυμφερόντων που στηρίζουν τον Μπούρα και την ανακυκλώνετε μονίμως. Πάτε να το παίξετε αντισυστημικοί τώρα στα γεράματα, λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και ξεχνάει ότι εσείς ήσασταν που στηρίζατε επί χρόνια τη σαπίλα και τη διαφθορά σ' αυτό τον τόπο!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΣΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΟΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΛΕΣ; Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ; ΤΑ ΜΗΜΟΝΙΑ; ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; Ή ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΠ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ;

      Διαγραφή
    4. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ

      Διαγραφή
    5. βαλασοπουλος-μπαρουστας κουρουνιωτης-αγγελοπουλος , θέλησαν να συρουν τον φουσεκη στον μπουρα.
      ο φουσεκης ομως δεν τσίμπησε.
      μετά τους καλεσαν όλους στην νομαρχιακη της τριπολης , παλι ο φουσεκης δεν δεχτηκε να παει πισω απο μπουρα κα δημοπουλο.
      αυτα μπορειτε να τα τσεκαρετε και μονοι σας, θα υπαρχει και συνεχεια!!!
      π@ρ@μεγαλοπολιτης

      Διαγραφή
    6. και μετα ξυπνησες

      Διαγραφή
  5. κοιταξτε από που πλεον ψαχνει να βρει βοηθεια ο νυν δημαρχος, αυτό δείχνει ανασφαλεια, τα έκανε μπάχαλο και ψάχνει σωσιβια από την γορτυνία από τριπολη, από όπου μπορεί να φανταστεί ο καθένας μόνο για ξαναγατζωθούν στην εξουσία δεν τους ενδιαφέρει η πόλη, την διαλύσανε, την κάνανε χωριό, άλλοι πάνε να κάνουν κουμάντο σε αυτόν το τόπο ο Μπαρούτσας και άλλοι που ολοι μας ξέρουμε τι συμφέροντα έχουν.Δυστυχώς θα δουμε χειρότερες μέρες στη πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχτες πηγαιναν με το Δασκαλο που τους παρακαλαγαν θα ηταν ολα καλα και σημερα θα ησουν ΜΟΥΓΚΑ αντε γεια

      Διαγραφή
  6. χεχεχεχε πράξη πρώτη !!!!!!! συγκεντρωσιάρχης κώστας βούλιαξε ο ντουνιάς , έπεται ο γιάννης να βουλιάξει η πλάση !!!!!!!!!!!καμμιά φωτό της λαοθάλασσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. telika se ola ta sxolia rotaei kai apantaei o georgakopoylos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog