Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών σε καταστήματα και όχημα στη Λακωνία


Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 

Είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.500- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε καταστήματα και όχημα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 23 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, στα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών:

Την 27.1.2014 το βράδυ, στο Παρόρι Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και είδη διατροφής.
Την 27.1.2014 το βράδυ, στην Παλαιοπαναγιά Λακωνίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν, ενώ από το εσωτερικό του αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία.
Την 27.1.2014 το βράδυ, στα Καμίνια Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.
Την 28.1.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο Παρόρι Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή.
Κατά το χρονικό διάστημα από την 27.1.2014 το μεσημέρι, έως την 29.1.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο Μυστρά Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, είδη διατροφής και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Κατά τις έρευνες βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog