Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου για στην αντιφασιστική πορεία στην Καλαμάτα 5/4: Η κυνική ομολογία των πράξεων


Δελτίο Τύπου
 
Η κυνική ομολογία των πράξεων

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι όλοι μονομιάς θα καταλάβουν τι σημαίνει Φασισμός και Ναζισμός, αλλά όσο και να προσπαθούν αυτοί που αυτοπροβάλλονται σαν Έλληνες Εθνικιστές, να τον κρύψουν, αυτός ξεπετάγεται από μέσα τους και τους προδίδει. Μετά από όσα έχουν γίνει (δολοφονίες ξυλοδαρμοί μαχαιρώματα …) επέλεξαν τη μέθοδο της παραλλαγής, για να ζητήσουν μάλιστα και την ψήφο του Καλαματιανού λαού στις δημοτικές εκλογές. Το θράσος τους όμως και η ιδεολογία τους, τους πρόδωσαν και πάλι. Εκτός από τον ξυλοδαρμό το απόγευμα της Παρασκευής 4 Απριλίου σε ζευγάρι που περνούσε κάτω από τα γραφεία τους στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, την επομένη κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον εν λόγω ξυλοδαρμό, επέλεξαν να ξεδιπλώσουν προκλητικά τα κατεβασμένα πανώ της Αντιφασιστικής κίνησης. Δεν τους έφτασε αυτό αλλά χαιρετούσαν Ναζιστικά κιόλας, για να προκαλέσουν τους διαμαρτυρόμενους αντιφασίστες. Στην ουσία με τις πράξεις τους αυτές αλλά και με τους αγκυλωτούς σταυρούς σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας (Αριστομένους) παραδέχθηκαν το αυτονόητο για μας, αλλά θολό ακόμη για μικρό ευτυχώς μέρος της Ελληνικής κοινωνίας, ότι είναι φασίστες νοσταλγοί των Ναζί. Μετά την κυνική αυτή ομολογία των πράξεων, «είμαστε φασίστες γιατί όποιος διαφωνεί μαζί μας τον δέρνουμε», «είμαστε φασίστες γιατί σας κατεβάσαμε τα πανώ της αντιφασιστικής και σας προκαλούμε επιδεικνύοντάς τα κιόλας», «είμαστε Ναζί γιατί χαιρετάμε ναζιστικά», «είμαστε νοσταλγοί των Ναζί γιατί ζωγραφίζουμε τα ναζιστικά σύμβολά στους τοίχους της πόλης», κανείς δεν μπορεί να πει δεν τους γνώριζα και τους ψήφισα.  Η Καλαματιανή κοινωνία αλλά και ολόκληρη η Πελοπόννησος θα πρέπει να απομονώσει τους φασίστες και να τους αντιμετωπίσει όπως τους χρειάζεται, με ένα μαζικό λαϊκό κίνημα, που θα τσακίζει εν τη γενέση τους, τέτοιες Φασιστικές – Ναζιστικές προκλήσεις και πρακτικές.


Ανταρσία στο Μωριά - Συμπόρευση για την Ανατροπή
http://antarsiastomoria.wordpress.com






2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΡΑΓΕ?
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ'' ΜΌΛΩΝ ΛΑΒΕ ''ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΞΗΛΟΦΟΡΤΟΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
    ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΕ ΣΤΟ ''ΔΙΕΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΊΛΕΥΕ '', ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΎΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Ή ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΙ..
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ...
    -ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ -
    ''ΜΌΛΩΝ ΛΑΒΕ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους ,συμφωνω με τον φιλο πανω,
      δεν μας φτάνουν οι ναζιστές χρυσαυγιτες που αμαυρώνουν τον πατριωτισμό της και την υπερηφάνεια της χώρας μας έχουμε και τους φασίστες ρατσιστές ψευτοαναρχικους εναντίων των Ελλήνων.

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog