Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο Δ. Τσιγούνης υποψήφιος με τον Γ. Μανώλη


Επιβεβαιώθηκε  επίσημα  πριν  λίγο  η  συμμετοχή  του  Δημήτρη Τσιγκούνη,
πρώην Δήμαρχου Λεωνιδίου και ιστορικού στέλεχους  της ΝΔ
και  ορκισμένου  εχθρού  του  Π. Τατούλη
στο  ψηφοδέλτιο  του  Γ. Μανώλη,  για  τις  Περιφερειακές  Εκλογές.



Το  προσωπικό  μήνυμα  του  Γ. Μανώλη  αναφέρει:

«Καλωσορίζω και ευχαριστώ θερμά τον ιστορικό Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, με την τεράστια προσφορά και την μακρά θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημήτρη Τσιγκούνη.
Η συμμετοχή του Δημήτρη Τσιγκούνη στο ψηφοδέλτιο της "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ" δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον συνδυασμό μας και τον αγώνα μας για την νίκη και την αλλαγή στην Περιφέρεια μας»

Γ. Μανώλης

7 σχόλια:

  1. Κε Τσιγκούνη συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας στις Περιφερειακές εκλογές. Θα ήταν κατάντια για τον τόπο μας η αποχή ικανών, ηθικών και δοκιμασμένων Αρχόντων από τα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών. Είστε πρότυπο αυτοδιοικητικού Άνδρα. Από την ολιγόχρονη εμπειρία μου κοντά σας, συμπέρανα την αρτιότητά σας όχι μόνο ως Πολιτικού αλλά και ως Ανθρώπου. Θα είμαστε μαζί σας με πολύ χαρά και ελπίδα για το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε. Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη Τσιγκούνη κατάφερες μετά από 28 συνεχή έτη στο Αξίωμα του Δημάρχου Λεωνιδίου να μείνεις μακρυά από διαπλοκές, εξαρτήσεις, συμφέροντα και λοιπές αμαρτίες που ταλανίζουν όχι μόνο την Περιφέρειά μας αλλά και την πατρίδα μας. Η τεράστια εμπειρία σου συνυφασμένη με την καθαρότητα τη διαφάνεια και το ήθος σου είναι δυσεύρετος συνδιασμός. Μακάρι να είχαμε τέτοιες επιλογές και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΣ ΔΕΙΝΙΣΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ... ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΥΡΟΥ... ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπλα..μπλα,,μπλα...Αρχοντας ,Ανδρας,,Ανθρωπος,διαφημιση,και λοιπα για ποπολα...Με κεφαλαιο. για. προδοτες του ,ποτε ο λαος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με το "Τόπο στα νιάτα". Τα νιάτα όμως μέχρι να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία πρέπει να έχουν σωστά πρότυπα. Προκειμένου να πετροβολάμε το νέο και να ψέγουμε το παλιό, προτείνω να γίνουμε πιο ώριμοι και υπεύθυνοι πολίτες. Να προσερχόμαστε στην κάλπη νηφάλιοι κι όχι αφηνιασμένοι. Είναι ένας τρόπος αυτοπροστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog