Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Κιάτου-Γκούρας


Χθες (12.5.2014) το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Κιάτου-Γκούρας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (12.5.2014) το απόγευμα, στη Μέση Συνοικία Τρικάλων Κορινθίας, όταν άγνωστος δράστης μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12.5.2014) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12.5.2014) το βράδυ, στους Χράνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (13.5.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Μεσσήνης-Πύλου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog