Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή πακέτων με λαθραία τσιγάρα στα Εξαμίλια Κορινθίας



Συνελήφθη, χθες (15.5.2014) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) πακέτα με τσιγάρα που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων και τα οποία θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των Νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.5.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης, βάρους -5- γραμμαρίων, καθώς και πέντε (5) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (15.5.2014) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή από κοινού.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (15.5.2014) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog