Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Να προχωρήσει γρήγορα η λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη» λέει ο Υπουργός Περιβάλλοντος!


Συνάντηση είχε χθες ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης με φορείς επαγγελματικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, σχετικά με τη λειτουργία πολιτικού Αεροδρομίου στην Τρίπολη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων-νος Μαρινάκος, οι Αντιπρόεδροι Δημήτρης Πολλάλης και Δημήτρης Παππάς, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Αργολίδας κ. Ευστάθιος Κωτσιόπουλος και το μέλος κ. Ιωάννης Γεωργιδάκης, που ως πρώην πρόεδρος είχε και έχει την ευθύνη σύνταξης του φακέλου διεκδίκησης.

Δεδομένου ότι η λειτουργία του πολιτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης θα αποτελέσει κορυφαία Παμπελοποννησιακή αναπτυξιακή παρέμβαση και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στον κλάδο του Τουρισμού και των τοπικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, σημείωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση επιτάχυνση των αναγκαίων παρεμβάσεων τόσο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία ήδη έχει ενεργοποιήσει όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, όσο και από τα συναρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού για την Πελοπόννησο εγχειρήματος.
ΠΗΓΗ:kalimera-arkadia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog