Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Θα βάλει λουκέτο το πανηγύρι της Τεγέας;

Τα μαντάτα που καταφθάνουν μόνο ευχάριστα δεν είναι. Μαύρα κι άραχνα είναι, από τη στιγμή που συνεχίζει να αποδεικνύεται καθημερινά πως η οικονομική κρίση είναι ένας τεράστιος οδοστρωτήρας που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Έτσι, εκτός όλων των άλλων, ήρθε και η ώρα του πατροπαράδοτου πανηγυριού της Τεγέας να αντισταθεί με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να μην πάει άπατο φέτος. Διότι κάτι τέτοιο ακούγεται έντονα τώρα τελευταία. Ότι δηλαδή, ο Τεγεατικός Σύνδεσμος έχει “στεγνώσει” οικονομικά και ότι, παράλληλα, το ίδιο έχει πάθει και ο Δήμος της Τρίπολης.

Και αφού Σύνδεσμος και Δήμος αδυνατούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να στηρίξουν το φετινό πανηγύρι, που είναι το μεγαλύτερο της Πελοποννήσου τον 15αύγουστο, το μόνο που απομένει είναι να προετοιμαζόμαστε για …την κηδεία του! Βέβαια δεν έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες, ενώ απομένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσει κι ο Παυλής, ο οποίος αναλαμβάνει το Δήμο μετά από λίγες μέρες, οπότε η λογική λέει ότι θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθούν λύσεις. Με λίγα λόγια, δε θα θελήσει να ξεκινήσει τη θητεία του σαν Δήμαρχος με ένα τόσο ηχηρό λουκέτο.

ΠΗΓΗ:moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog