Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Καρέτα-Καρέτα λαθρεπιβάτης στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Έναν ….απρόσμενο επισκέπτη είχαμε σήμερα στην πλατεία Δωρίου, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας  έκανε στάση και  ο οδηγός του διαπίστωσε έναν “λαθρεπιβάτη” στο χώρο των αποσκευών.
Μια τεράστια χελώνα Καρέτα Καρέτα η οποία το είχε σκάσει, από το κουτί στο οποίο είχε πακεταριστεί, άγνωστο από ποιον και χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν στοιχεία για τον παραλήπτη.
 Ο οδηγός, μη έχοντας τι άλλο να κάνει την εμφανώς ταλαιπωρημένη  από την ζέστη χελώνα την εναπόθεσε στην πλατεία του  Δωρίου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και κατοίκων.

Οι παρευρισκόμενοι , αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, δρόσιζαν συνεχώς την χελώνα με νερό και την σκέπασαν με βρεγμένο πανί, προσπαθώντας να την βοηθήσουν.
Άμεσα κατέφθασε και περιπολικό της  αστυνομίας  Κοπανακίου, αλλά και ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ , μέλη του οποίου την παρέλαβαν και την μετέφεραν προκειμένου να γυρίσει πίσω στο φυσικό της περιβάλλον.

Πηγή:MORI@Snews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog