Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σμυρνιώτης για Παυλή: Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος (video)


Λίγες ώρες μετά το δικαστήριο το οποίο έγινε τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Παυλή περί παρανομιών και ελέγχων που θα γίνουν στο δήμο Τρίπολης ο κ. Σμυρνιώτης έρχεται την Τρίτη 29 Ιουλίου να απαντήσει ιδιαίτερα καυστικά στον κ. Παυλή.

Στη συνέντευξη τύπου όπου παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης είπε ότι εδώ και 3,5 χρόνια ο κ. Παυλής διατυμπανίζει τα ίδια και τα ίδια, και αναρωτιέται γιατί δεν πήγε τόσα χρόνια τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Γιατί δεν έχει κανένα στοιχείο και σκοπός του είναι να παραπλανήσει τους πολίτες, όλα αυτά είναι συκοφαντίες τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης. Η μόνη ανομία είναι όλα όσα έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια των εκλογών. Συνεχίζοντας ο κ. Σμυρνιώτης είπε χαρακτηριστικά « ο άνθρωπος είναι απλά επικίνδυνος».

Τον έχει καλέσει να ελέγξει ότι θέλει, να έρθει αύριο το πρωί, είπε καλώντας τον να πάει όχι την  1η Σεπτέμβρη όπως αναφέρει για να ελέγξει αυτά που θέλει αλλά 1η Αυγούστου.

Ο κ. Σμυρνιώτης αφήνει υπόνοιες για ανομίες σε προηγούμενος δήμους που τους διοικούσαν δικά του στελέχη. Επίσης τον καλεί να ελέγξουν και τον πρώην δήμο Τρίπολης τον οποίο και διοίκησαν δικά του στελέχη ή υποστηρικτές του.

Τέλος εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Σμυρνιώτης προκαλεί τον κ. Παυλή να πάει να κάνει τους ελέγχους, γιατί όσο δεν το κάνει είναι σαν να φωνάζει ο κλέφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης. Ο νοικοκύρης είναι εδώ και τον περιμένει είπε δίνοντας συνέχεια σε μία "κοντρά" που άμεσα θα έχει αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ : arcadiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog