Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Π. Μπούρας: "σεβόμαστε τις διαδικασίες, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

 (29/08/2014)

  Η δημοτική παράταξη του Δήμου Μεγαλόπολης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, σεβόμενη τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος, συμμετέχει μέσω των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της, βάσει της αριθ. 29/2014 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης που πρόκειται να γίνει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2014, παρά το γεγονός ότι έως σήμερα δεν έχει αποφανθεί το Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης, επί της ένστασης και της αντένστασης που έχουν υποβληθεί κατά των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014.

  Έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” αναμένει σύντομα ότι με την Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης θα θεραπευθούν οι αδικίες που διαπιστώθηκαν ότι έγιναν κατά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014 και έτσι να αποτυπωθεί η πραγματική λαϊκή ετυμηγορία.

11 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΝΑΤΕ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα! Δεν το βάζεις κάτω ρε μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ....ΑΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε παω μια 100σταρα στοιχημα

      Διαγραφή
    2. Μη χαλατε τα λεφτα σας θα σας χρειαστουν.

      Διαγραφή
    3. φοβοςαστε΄; καποιος ειπε προχθες για καποιο στοιχημα αν θελει παει και μαλλον ηταν ο φουσεκης

      Διαγραφή
  4. teleiosate apo deutera kai gia thn epomenh pentaetia papadopoulos dhmarxos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΧΑΖΕ.....ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΖΕ....ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ...ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ....ΤΑ 100 0 ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΙΝΑΛΕΟ....ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δε σε νοιαζει τουμπεκα τοτε ,ελα να δεις αν ειμαι πειναλεος

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ [ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΡΩ.....ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
    ΤΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog