Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γιάννης Σμυρνιώτης: "είμαστε περήφανοι για το έργο μας"

Τον απολογισμό του έκανε το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου ο απερχόμενος δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Μίλησε για το έργο που υλοποίησε στο Δήμο αλλά και για τις εκλογές, την ένσταση και τους λόγους που ο κόσμος της Τρίπολης δεν τον εμπιστεύτηκε πάλι για δήμαρχο.
Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημά της καθώς ο Καλλικράτης συνέπεσε και με την οικονομική κρίση, παρ' όλα αυτά όμως απέδειξε ότι και μέσα στην κρίση μπορούν να γίνουν πράγματα αρκεί να υπάρχει θέληση και συνεργασία.



Είμαστε περήφανοι για το έργο που υλοποιήσαμε, το οποίο αντικειμενικά και με στοιχεία είναι το μεγαλύτερο τα τελευταία χρόναι ση Τρίπολη
Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε ότι παραδίδει μία πόλη αλλαγμένη αλλά και χωριάμε προβλήματα που δεν είχαν λυθεί για πολλά χρόνια να έχου λυθεί τώρα. Φτιάχτηκαν νέα σχολεία, νέες παιδικές χαρές, κοινωνικές δομές. Επιλύθηκαν προβλήματα στο Δήμο όπως η διαχείριση των απορριμμάτων που ταλαιπώρησε πάρα πολύ τους δημότες. Ευελπιστεί να δοθεί και μία τελική λύση στι θέμα αυτό, δηλώνοντας ότι η δημοτική αρχή έκανε ό,τι ήταν δυνατό και στα πλαίσια της νομιμότητας για να βρεθεί αυτή η λύση.
Ο κ. Σμυρνιώτης θέλησ ενα ευχαριστήσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις για τη συνεργασία που είχαν και παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες κατάφεραν στα σοβαρά θέματα να βρουν λύση. Τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή ξεκινά με αυτό το έργο και αυτός θα είανι δίπλα στην πόλη και τους δημότες για να τους στηρίξει.


Θα είμαστε δίπλα στη νέα δημοτική αρχή σε κάθε θετικό βήμα, αλλά και όποια κριτική γίνεται θα γίνεται στοχευμένα και σε καμία περίπτωση δε θα έχει προσωπικά ή άλλα κίνητρα


Δεν παρέλειψε όμως και να μιλήσει για τις επιθέσεις που δέχτηκε σε προσωπικό επίπεδο από ανθρώπους που όπως είπε δεν είχαν καν το θάρρος να βγουν και να πουν μπροστά του αυτά που του καταλόγιζαν. Τέλος μίλησε και για τα θέματα διαφάνειας και τόνισε ότι ο οποιοσδήποτε έλεγχος είναι δεκτός, καθώς και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.
Έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την πρόκριση στο Europa League αλλά και στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Ακολουθεί και βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη

Πηγή:  Καλημέρα  Αρκαδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog