Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης (βίντεο και φωτο)

Με  παρουσία  πλήθος  κόσμου  έγινε  η  ορκομωσία  του  νέου  Δ.Σ.
για  τον Δήμο  Μεγαλόπολης, όπως  είχε  προγραμματιστεί
την  Παρασκευή  29  Αυγούστου  2014,  στις  7.30  το  απόγευμα.

Παρευρέθησαν   εκ  μέρους  της  Ι.Μ. Γόρτυνος  και  Μεγαλοπόλεως
ο  Πρωτοσύγγελος Ιάκωβος  Κανάκης
και  επίσης
ο  Υφ.  Ανάπτυξης  Οδ. Κωσταντινόπουλος
ο  αντεπεριφερειάρχης  Αρκαδίας  Β. Γιαννακούρας
ο  Δ'ημαρχος  Τρίπολης  Δ. Παυλής με συμβούλους του,
καθώς και  διευθυντές υπηρεσιών  και  τομέων της ΔΕΗ

 


Μίλησαν  όλοι  οι  επικεφαλής  των  4  παρατάξεων του  νέου  ΔΣ
κατά  σειρά,  Π. Λαμπρόπουλος,  Γ. Γεωργακόπουλος,
Π. Μπούρας  και  τέλος  ο  Δήμαρχος  Δ. Παπαδόπουλος.
Ο  κ. Π. Λαμπρόπουλος  έδωσε  πολιτικό  όρκο

Το  κλίμα  ιδιαίτερο,  φορτισμένο  συγκινησιακά  για  πολλούς,
μιας  και  είναι  η  πρώτη  φορά στη  Μεγαλόπολη,
που  πραγματοποιείται  ορκομωσία Δ.Σ  υπό  την αναμονή  της  απόφασης 
του  δικαστηρίου  επί  του  αποτελέσματος  των  εκλογών  του  Μαίου.

Έτσι  η  ομολία  του  Δημάρχου  Διονύση  Παπαδόπουλου,
που  κάλεσε  όλους  "σε  μία  και  μόνη  παράταξη,  ενωτική  και
συνεργαστική,  με  τό  όνομα  Μεγαλόπολη"

έγινε  καλοδεχούμενη  με  πολλά  χειροκροτήματα....

Για  να  δειτε  38  φωτογραφίες  πατείστε  εδώ:

Για  να  δείτε  το   βίντεο της   ορκομωσίας  πατήστε εδώ:
( πηγή  βίντεο Καφενείο  Μεγαλόπολης)

24 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΕΝΩΤΗΤΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ; ΤΙ ΑΛΛΟ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες εσύ βρε ανεγκέφαλε?

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΒΛΑΧΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΤΟΥ 2:18 ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙΣ.!! ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΕΡΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΒΛΑΧΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΤΟΥ 2:18 ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙΣ.!! ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΕΡΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ 7:07 ΚΑΙ 11:12 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΓΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟΥ, ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑΧΑ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ... ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΟΥΓΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:18 ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ Μ@Λ@Κ@ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑΣ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ.... ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ... ΤΡΕΜΩ ΤΟ ΚΡΕΜΑΤΌΡΙΟ... ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΌΝΙΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ.... ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΨΙΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις φωτογραφίες που είδα, μέσος όρος ηλικίας τα 55, μέσος όρος περιφέρειας μέσης οι 150 πόντοι. Συνοψίζοντας λοιπόν, οι καλοταϊσμένοι κοιλαράδες συνταξιούχοι θα φτιάξουν τώρα την Μεγαλόπολη και την Ελλάδα γενικότερα!
    Αυτό είναι απλά ανέκδοτο.
    Ελλάδα 2014, το μεγάλο μας τσίρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  6. Exoun kai to paidi me tin gravata parea min ksexnate...min tous vazete olous se ena tsouvali....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο δήμαρχος ο μπαζιοσ ο νοτης ο δαρασ ο δημοπουλοσ ο κακκαβας ο τσιρμπας η γαλανη ο δρακος ο γεωργακοπουλος ο λαμπροπουλος ολοι ειναι κατω από 55 ο φουσεκης 55 επειδη ο μπουρας και τσιριγωτης ο μανιατης ειναι πάνω από πενηντα πέντε αυτό σε χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες εσύ από το σχόλιο που έγραψα; Κοίτα πάλι τις φωτογραφίες, μετά ρίξε μια ματιά έξω στην Μεγαλόπολη, πέρνα μια βόλτα και από τα σχολεία της πόλης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και βγάλε τις αναλογίες, ποσοστά μπαρμπάδων και ποσοστά νέων και παιδιών.
      Η Μεγαλόπολη είναι τελειωμένη. Όχι μόνο γιατί κανείς δεν επένδυσε το παραμικρό για τις νεότερες γενιές αλλά και για ένα άλλο διαχρονικό χαρακτηριστικό της, την ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
      Ήταν και παραμένει μια άκρως εσωστρεφής αγορά που στηριζόταν αποκλειστικά στο δημόσιο χρήμα. Τώρα όμως η αγελάδα που μας έκανε το γάλα ψοφάει (ΔΕΗ), ενώ οι εποχές με τα παχυλά κρατικά κονδύλια ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.
      Όλοι αυτοί που μου ονοματίζεις τι γνώσεις και εμπειρίες έχουν πέρα από την κλειστή οικονομία της Μεγαλόπολης στην οποία απλώς ανακυκλώνεται το χρήμα από την ΔΕΗ; Άσε μας ρε φίλε που βάλατε τώρα στο δημοτικό συμβούλιο και χομπίστες λαθροθήρες και περιμένετε προκοπή.
      Η 5ετία θα κυλήσει με κάμποσες αλληλοφαγομάρες για υποθέσεις του παρελθόντος και θα τρέχουν σαν ζήτουλες να εξασφαλίσουν κονδύλια από το κράτος για να τα μοιραστούν μεταξύ τους και με φίλους επαγγελματίες για ανούσια έργα βιτρίνας. Μπορεί να υλοποιηθεί και ένα έργο ουσίας όλο αυτό το διάστημα το οποίο όμως θα έπρεπε νε έχει γίνει κάτι δεκαετίες πίσω.
      Ξέρω τσάμπα τα γράφω αυτά. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν πρόκειται να καταλάβετε.

      Διαγραφή
  8. ΜΕ ΜΠΑΖΙΟ ΚΑΙ ΧΙΝΗ ΗΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΠΑΡΙΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ. . . . ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Ο Η/Υ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΤΑ ΕΞΩ ....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛ.............. Η ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:09 όλοι ξέρουμε πως βγήκε ο δήμαρχος και ο ίδιος δεν το αρνείται με το που λες όμως τέτοια πράγματα για ένα παιδί που βγάζει με το μεροκάματο του με μπαλντά αυτό δεν είναι εξυπνάδα μάλλον εμπάθεια είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγος πολιτισμός βρε παιδιά. Έλεος πια με τα ασυνάρτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,57 ΕΚΡΗΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ , ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ.

    ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΙΛΙΣΗΣ-ΜΑΝΤΖΙΑΒΑΣ(Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ - ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

    ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

    ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.52 telika eisai mpazo .kai megalo. onoma kai prama.

      Διαγραφή
    2. 6.52 eisai mpazo. kai megalo. onoma kai prama

      Διαγραφή
    3. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:14 μ.μ.

      ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΒΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ κ ΜΠΟΥΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕΙΣ.ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΙΩΣΑΝ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
    4. Χωρίς να γνωρίζω ή να θέλω να υπερασπιστώ τον "αποδυτηριάκια", από τον τρόπο που γράφει σε αυτό το σχόλιο είναι βέβαιο ότι δεν είναι ο ίδιος με προηγούμενα σχόλια, αλλά κάποιος άλλος που καπηλεύεται το ψευδώνυμο για να θίξει τους υποψηφίους που αναφέρει και παράλληλα και τον "γνήσιο" αποδυτηριάκια.

      Το πρόβλημα δεν είναι αν γράφει κάποιος επώνυμα ή ανώνυμα αλλά αν αυτά που γράφει μπορεί να τα υποστηρίξει με στοιχεία ή επιχειρήματα. Ντουφεκιές στον αέρα μπορεί να ρίξει οποιοσδήποτε. Ποιο είναι το αποτέλεσμα όμως;
      Ακούγοντας την έκρηξη του Μπιλίση στο ραδιόφωνο και διαβάζοντας του Αγγελόπουλου παραπάνω, τους κατανοώ και θα τους έλεγα ότι αφού εκτέθηκαν σαν υποψήφιοι θα έπρεπε να περιμένουν κριτική.
      Αυτό που έγινε όμως δεν είναι κριτική αλλά συκοφαντία και κατηγορία, και μάλιστα χαμηλού επιπέδου, αφού δεν υπάρχουν τα ανάλογα στοιχεία ή έστω επιχειρήματα.
      Αφού δεν μπορεί να τα υποστηρίξει, ας μην γράφει ονόματα για να τους θίξει γιατί γίνεται ο ίδιος ένας ανώνυμος μεγάλος συκοφάντης.

      Τη προστασία τους μπορεί να το κάνει και ο σταθμός σας. Το να αφήσετε το σχόλιο να περάσει αλλα να σβήσετε τα ονόματα που αναφέρονται, όπως πολύ σωστά και σοβαρά κάνουν σε άλλα blog, δεν είναι λογοκρισία και δεν θα σας κατηγορήσει κανένας γι' αυτό. Αντιθέτως είναι σεβασμός και στους θιγόμενους αλλά και στους αναγνώστες σας οι οποίοι θα σας εκτιμήσουν περισσότερο.

      Διαγραφή
    5. 6.52 που λες οτι εισαι ο αποδυτηριακιας φαινεσαι ποιος εισαι τοσο βλακας ποια; κοιτα μη σε πιαςει καμια κριση εξυπναδας καμια μερα και εχουμε τιποτα δυσαρεστα,[αποδυτηριακιας]

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog