Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ινδός προσπάθησε να βιάσει 36χρονη στο Κρανίδι


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα βιασμού  
Συνελήφθη, χθες (27.9.2014) το απόγευμα, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας (1) 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ινδίας, ο οποίος κατηγορείται ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος 36χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς η 36χρονη αντιστάθηκε και κατάφερε να τον απομακρύνει.






ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες (27.9.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 35χρονος, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσε ένα (1) κινητό τηλέφωνο ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog