Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

3o Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρίπολης


20 Σεπτέμβρη, Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

«Στους δρόμους της Ανατροπής σμιλεύουμε το μέλλον»

      Δυο εβδομάδες πριν το μεγάλο μας ραντεβού στο 3ο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ,η οργάνωση της Τρίπολης σας προσκαλεί στην προφεστιβαλική της εκδήλωση στις 20 Σεπτέμβρη στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
      Εκτός από τις πολιτικές συζητήσεις κεντρική θέση στη διοργάνωση έχουν οι συναυλίες, η προβολή ταινίας μικρού μήκους, θεματικές εκθέσεις φωτογραφίας, χαριστικό παζάρι και άλλες πολιτισμικές δραστηριότητες , ενώ στον χώρο θα λειτουργήσει και βιβλιοπωλείο.
     Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε νέα και νέο, που βιώνει την ανεργία και τη μετανάστευση, την απόγνωση και την ανασφάλεια να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης . Για να δείξουμε ότι υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος να σκεφτόμαστε, να συζητάμε και να διασκεδάζουμε, κόντρα στην κατάθλιψη και την εξαθλίωση, πέρα από τα μνημόνια και το φασισμό. Για να φωνάξουμε, ότι η γενιά μας μπορεί να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και να ζήσει σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ελπίδες και τα όνειρα της.

---------------------------------
Πρόγραμμα: Σάββατο 20 Σεπτέμβρη

19:00 Εκδήλωση-Συζήτηση :
Η νεολαία στο στόχαστρο της ασκούμενης πολιτικής. Από χαμένη γενιά σε γενία της ανατροπής.

Ομιλητές :
Χουντής Νίκος ( ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ)
Σακελλαρίδης Γαβριήλ ( Επικεφαλής Ανοιχτής Πόλης )
Σβέρκος Νίκος ( Εφημερίδα των συντακτών )
Βελεγράκης Γιώργος ( ΜΕΛΟΣ Κ.Σ. Ν.ΣΥΡΙΖΑ )

20:30 Προβολή ταινίας μικρού μήκους
21:30 Ρεμπέτικο γλέντι με τους Καθ' Ωδών-Kathodon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog