Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και εισάγει μια σημαντική καινοτομία προνομίων.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και εισάγει μια σημαντική καινοτομία προνομίων. Η συγκεκριμένη καινοτομία απευθύνεται τόσο σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλη μας, όσο και στους εργαζόμενους τους, σηματοδοτώντας την νέα εποχή που χαράζει το Ελληνικό τένις στην εκμάθηση μέσω του προγράμματος Tennis Express.
Με το νέο μας πρόγραμμα το Tennis Express, μπορείτε να γνωρίσετε το άθλημα του τένις σε προνομιακές τιμές κάνοντας δύο προπονήσεις την εβδομάδα εσείς και η οικογένεια σας. Πιο συγκεκριμένα όσα μέλη της οικογένειας σας διαλέξουν πρωινά τμήματα ο όμιλος τους προσφέρει την εκμάθηση για το πρώτο τρίμηνο σε προσφορά 50%. Για τα απογευματινά τμήματα, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά η προσφορά ανέρχεται στο 20% για το πρώτο τρίμηνο. Μετά το πέρας των τριών μηνών και εφόσον θέλετε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας θα έχετε έκπτωση 15% για έναν ολόκληρο χρόνο στις συνδρομές σας.
Την επιστολή που σας παραδίδεται σήμερα και που στο κάτω μέρος θα συμπληρώσετε υποχρεωτικά τα στοιχεία σας με την σφραγίδα του καταστήματος από το οποίο προέρχεστε, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αν και εφόσον δεν είστε ήδη μέλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Με τιμή
Το Δ.Σ του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Τα παραπάνω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την γραμματεία του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog