Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσπευση διάνοιξης της συνδετηριας οδού της Μεγαλόπολης

  Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονυσίου Παπαδόπουλου με τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Έργων Παραχώρησης του Υπουργείου Δημοσίων Έργων, κ. Γεώργιο Μαναράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, με θέμα την επίσπευση των έργων διάνοιξης της κύριας οδού η οποία θα συνδέει την Μεγαλόπολη με την Εθνική Οδό.



  Ο κύριος Μαναράκης άκουσε τα αιτήματα της νέας Δημοτικής Αρχής, κατανόησε οτι είναι επιτακτική ανάγκη η επίσπευση των διαδικασιών και τόνισε οτι, ως αρμόδιος, ταυτίζεται με τις απαιτήσεις και τις συγκεκριμένες προτάσεις επίλυσης του χρονίζοντος προβλήματος που εκτέθηκαν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους να βγούμε από το βάλτο και μόνο η κίνηση δείχνει πολλά μπράβο εάν δείξει το ίδιο σθένος για τα χρόνια προβλήματα ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παπαδοπουλε ουτε ο παπαδοπουλος της επταετιας να εισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια λύση προτείνει αυτή που προτείνει ο ψευτοσυνταξιουχος και ο μηχανικός του για να εξαργυρώσει τις προεκλογικές επιταγές του
    ΄Η λύση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης η βιασύνη για την "επίλυση" πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου μυρίζει τακτικές συμφερόντων που γνωρίζει καλά ο ο πολιτικός του σκότους που τον στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ψευτοσυνταξιούχος και ο μηχανικός δέν ασχολούνται με τον δρόμο.Μέ τον δρόμο ασχολούνται πλέον άλλοι.....Όσο για τον ψευτοσυνταξιούχο όπως λές τώρα έχει την κολητή σου και κάτι κάνει...μην τον ενοχλείς..χιχιχιχιχι

      Διαγραφή
  4. Έυγε τετοιους ανθρωπους θελουμε να πιανουν δουλεια άμεσα χωρις τυμπανοκρουσίες για το συμφερον του πολίτη.
    Και πάλι συγχαρητηρια στο Νεο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως εγώ βλέπω τυμπανοκρουσίες σε κάθε κίνηση.
      Δύο μέρες δήμαρχος - δύο δελτία τύπου.
      Ούτε ημερολόγιο να κράταγε ο δήμαρχος.

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή για να καταλάβω είναι κατάσταση αυτή πού. Επικρατεί με το δρόμο σε όλες τής πόλης την ευθύνη την είχε η εταιρεία εκτός απο την Μεγαλόπολη τώρα εξήγησε όλα τα παραπάνω που αναφέρονται για συμφέροντα έτσι δεν πάει η πόλη μπροστά σημασία έχει ότι εμείς ταλαιπωρούμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog