Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ακυρώθηκε η εκλογή Γιαννακόπουλου – Στη θέση του ο Ντάνος – Ετοιμάζεται προσφυγή στο ΣτΕ!

Δεκτή έγινε από το αρμόδιο δικαστήριο η ένσταση που είχε κατατεθεί κατά της εκλογής του Νίκου Γιαννακόπουλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο Ν. Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί στην Αρκαδία με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, όμως κατατέθηκε ένσταση και ζητήθηκε ακύρωση της εκλογής, με το σκεπτικό ότι επειδή είχε αναλάβει και είχε προχωρήσει στην εκτέλεση έργων της περιφέρειας, δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος.
Κατά της εκλογής του κ. Γιαννακόπουλου είχαν καταθέσει ένσταση στο Διοικητικό Εφετείο, εκπρόσωποι των παρατάξεων του Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Δέδε και Οδυσσέα Βουδούρη, επικαλούμενοι κώλυμα εκλογιμότητας, επειδή, ως ιδιώτης εργολάβος στο πρόσφατο παρελθόν, του είχαν ανατεθεί και είχε εκτελέσει έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εκλογή του ακυρώθηκε και τη θέση του παίρνει ο πρώτος επιλαχών σε ψήφους, από την ίδια παράταξη, στην Αρκαδία, Θεόδωρος Ντάνος, ο οποίος ήταν περιφερειακός σύμβουλος και την προηγούμενη θητεία Τατούλη.

Πληροφορίες του www.kalimera-arkadia.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει εδώ, αφού ο Νίκος Γιαννακόπουλος προτίθεται να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να διεκδικήσει τη δικαίωση του.

 ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΓΙΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΕΔΩ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΝΟΜΟ... DURA LEX SED LEX...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eixe parei erga omos o sugkekrimenos tou dimou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...... ΗΛΗΘΙΕ Ε ΗΛΗΘΙΕ.... ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...... ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ ΗΛΗΘΙΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙ , ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ...... ΗΛΗΘΙΕ ΞΥΠΝΑ.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog