Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

"Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη)


Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη, πλ. Πετρινού, 20:00

   Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: "Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε!
   Στην Τρίπολη, υπήρξε προφεστιβαλική δραστηριότητα όλο το προηγούμενο διάστημα με εκδηλώσεις στο Άστρος και στη Γορτυνία καθώς και με τη διενέργεια θερινού σινεμά από την ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο νομό μας θα κορυφωθούν με το κεντρικό Φεστιβάλ που θα γίνει στην Τρίπολη, στην Πλ. Πετρινού στις 4 Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
Μουσικό Αφιέρωμα στο πολιτικό-επαναστατικό τραγούδι
Αντιφασιστικό θεατρικό σκετς
Πολιτική ομιλία από την Ζωή Χαχάμη μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου-Ζακύνθου-Κεφαλλονιάς της ΚΝΕ
Συναυλία με τους Black Peaks & KAZOOR!
   Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν παράλληλα βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, Μαθητικό Στέκι, αφιέρωμα στην Ε.Ε. και χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Graffiti.

Να συναντηθούμε στις χαρές και στους αγώνες, στο δρόμο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

4 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΧΕΙ ΣΠΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ; Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΙ ΟΜΟΟΙΔΕΑΤΕΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΦΑΝΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΜΙΚΡΟΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ; ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΡΗΤΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ: ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΝΗΝ ΣΚΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ 5 ΜΟΝΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΑΑΑΣΣ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    2. δυστυχώς οσο υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε κομματα οπως το κκε την χρυση αυγη και ολα τα αλλα ΠΡΩΔΟΤΙΚΑ ΚΗΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ θα παμε ακομα προς το χειροτερο.
      προβατα ολοι και ανθελληνες.
      ανιστοροτοι και αμορφωτοι,ξεχασαν πριν λιγα χρονια τι εστι εμφύλιος και ποιος τον φυτεψε.
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ...ΟΥΣΤΤΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ .
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ... ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ; ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΘΑΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ... ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog