Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Διοικητή Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Χρόνη με την ΕΕΠΥΔΑ Αρκαδίας

   Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου  2014 επισκέφθηκαν τον Διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ  Νοσοκομείου κ. Χρόνη, τα μέλη του Δ.Σ. της ΄Ενωσης Ελλήνων Πολιτών υπεράσπισης δικαιωμάτων Ασθενών Ν. Αρκαδίας : Γιάννης Σιοκορέλης  πρόεδρος  και ο Πάνος  Χουντής γεν. γραμματέας, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού.
    Σκοπός της συνάντησης, ήταν η γνωριμία της ΕΝΩΣΗΣ  με τον νέο Δ/ντή του Νοσοκομείου κ. Χρόνη.



   Η συνάντηση  ήταν σε πολύ φιλική και θερμή ατμόσφαιρα . ΄Εγινε ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα και προβλήματα  που αφορούν γενικότερα προβλήματα της υγείας, όπως η έλλειψη γιατρού στο αγροτικό ιατρείο Λαγκαδίων.
    Φυσικά  αναφέρθηκαν και στα κρούσματα εκβιασμών, αλλά και τα επώνυμα κρούσματα διαφθοράς όπως είναι τα γνωστά "Φακελάκια"

Ο  κ Χρόνης  ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής, θερμός και συνεργάσιμος ενώ το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ του κατέθεσε  την αμέριστη συμπαράσταση  και συνεργασία,  για  την με κάθε μέσο αναβάθμιση της ποιότητας νοσοκομειακής  λειτουργίας.
              Τονίστηκε το υψηλοτάτου ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού προσωπικό που διαθέτει το  Παναρκαδικό  Νοσοκομείο.

                Το Δ.Σ.  της ΕΝΩΣΗΣ  ευχαρίστησε τον διοικητή κ. Χρόνη για την συνάντηση και  την διάθεσή του για εποικοδομητική συνεργασία .

                                                                                                           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog