Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Β. Κυνουρίας: Σκαντζός παρέδωσε σε Μαντά. Μια πρότυπη παράδοση (βίντεο)



Η άτυπη τελετή παράδοσης – παραλαβής για τη δημοτική αρχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο. Η… ενδοπαραταξιακή διαδικασία είχε περισσότερο νόημα σε ότι αφορά στα πρόσωπα, αφού μπορεί μεν η ίδια παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» να κέρδισε και πάλι τις εκλογές, όμως τα πρόσωπα και κυρίως ο νέος Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς,είναι διαφορετικά. Αυτό που τονίστηκε περισσότερο τόσο στην ομιλία του απερχόμενου Δημάρχου κ. Μ Σκαντζού, όσο και σε αυτή του κ. Π. Μαντά είναι η συνέχεια ενός έργου που δεν περιορίστηκε μόνο σε μια θητεία, αλλά σχεδιάστηκε μακροπρόθεσμα.

Ο κ. Μ. Σκαντζός αφού έκανε αναφορά στα όσα πέτυχε η απελθούσα δημοτική αρχή, συμβούλεψε τον κ. Μαντά να μην θέλει να είναι δήμαρχος για πάντα, αλλά με το έργο του να το θυμούνται για πάντα, παρομοιάζοντας μάλιστα την καρέκλα του Δημάρχου σα μια γυναίκα που μπορεί κανείς να την ερωτευτεί αλλά δεν πρέπει να την… καψουρευτεί.

Με τη σειρά του νέος Δήμαρχος τόνισε πως όπως και τα 3,5 χρόνια που πέρασαν έτσι και τώρα δεν θα υπάρχει πάθος για την εξουσία, αλλά λειτουργία της δημοτικής αρχής σε δημοκρατική βάση, αναφέρθηκε στους στόχους που είχαν τεθεί που υπερβαίνουν τη μια θητεία και θα συνεχιστούν, αλλά και στην ανάγκη συστηματικής δουλειάς για την κατάρτιση του νέου επχιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου για το νέο ΕΣΠΑ που φθάνει μέχρι το 2020.

Τέλος, τις ευχές τους στη νέα δημοτική αρχή έδωσαν ο απερχόμενος αντιδήμαρχος κ. Γ. Σαβούρδος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΔΣ κ. Κ. Σίδερης, που έθεσαν εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του Μαϊου, υποσχόμενοι όμως ότι θα είναι στο πλευρό του κ. Μαντά και της παράταξης.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia

Δείτε παρακάτω τις ομιλίες από τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog