Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τρελαθήκαμε.... η γη στο σκοτάδι για 6 μέρες τον Δεκέμβρη του 2014!!!!

Η NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...




ΤΑ  ΕΊΔΑΜΕ  ΟΛΑ....
τι  είναι  τούτα;;;;

Διαβάσαμε  και  είπαμε  να  το  μοιραστούμε
μπας  και...


-------------------------------------------------
Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Πηγή:  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/diafora/diastima/h_nasa_epibebaionei_oti_h_gh_8a_einai_6_meres_sto_skotadi_logo_hliakhs_kataigidas_entos_toy_dekembrioy_2014.html






16 σχόλια:

  1. Τι αηδιες αναδημοσιευετε ρε παιδιααααα.....χαχαχαχα Οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία πηγη εχει το άρθρο. .. Μπορείτε να ενημερωθείτε και απο ενα αλλο πολυ καλο μπλογ το: kolopetinitsa.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XA XA XA... META ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΕΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μ αρεσει που σας φαινεται περιεργο βρε παιδια, από την βασίλισσα του troll τι αλλο περιμενετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεωργία για σένα λέει
      το τι σου έχουν σούει δεν παίζεται
      εγώ θα σε έλεγα βασίλισσα της υπομονής και της αντοχής

      Διαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΖΟΥΜΕ
    ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟο
    Θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο
    Αίτηση του κ. Αναστόπουλου Χρήστου του Πολυβίου η οποία έλαβε από το Δήμο τον αρ. πρωτ. 14581/04-08-2014
    .
    Την με αρ. πρωτ. 14581/04-08-2014 αίτηση του κ. Αναστόπουλου Χρήστου του Πολυβίου με την οποία ζητά την ανάκληση της άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων καθώς του δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα ύπνου από τη λειτουργία της.
    Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αφού διάβασε όλο το περιεχόμενο της ανωτέρω αίτησης, θύμισε στα μέλη της επιτροπής, πως από τότε που η αρμοδιότητα της προσωρινής αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας ΚΥΕ μεταφέρθηκε στην αστυνομία, η υπηρεσία αδειοδοτήσεων του Δήμου δεν έχει εικόνα για τον αριθμό και το είδος των παραβάσεων που βεβαιώνονται στα καταστήματα της περιοχής ευθύνης της.
    Γι’αυτό, προτείνει την αναβολή του θέματος με σκοπό την αναζήτηση του ιστορικού των παραβάσεων της εν λόγω επιχείρησης, προκειμένου τα μέλη της επιτροπής να μπορέσουν να διαμορφώσουν
    άποψη για τα καταγγελλόμενα στην αίτηση του κ. Αναστόπουλου Χρήστου.

    ΘΕΜΑ 2ο

    1.Χορήγηση παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα Υ.Ε. «Ζαχαροπλαστείο (άνευ εργαστηρίου) – Αναψυκτήριο (άνευ παρασκευαστηρίου)» ιδιοκτησίας της εταιρίας Π. Μπαρής και ΣΙΑ ΟΕ, που βρίσκεται στη οδό Αγίου Αθανασίου 68 στη Μεγαλόπολη.

    2. Χορήγηση παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα Υ.Ε. «Ζαχαροπλαστείο– Αναψυκτήριο» ιδιοκτησίας της εταιρίας Γ. Κουρέτας – Γ. Βασιλόγιαννης – Γ. Νικολόπουλος ΟΕ, που βρίσκεται στη οδό Αγίου Αθανασίου 72 στη Μεγαλόπολη.

    Φορέας ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
    Οργανωτικές Μονάδες
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

    Παπαδόπουλος Διονύσιος – Πρόεδρος
    Κουρέτας Γεώργιος
    Δάρρας Αθανάσιος
    Τζιούβελης Νικήτας
    Μπάζιος Ιωάννης (αναπληρωτής του κ.
    Δούκουρη Ανδρέα)
    Κανέλλος Βασίλειος
    Γαλάνη Δέσποινα

    Υπογράφοντες
    Δήμαρχος - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΑΡ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην πρωτη αποφαση που αναφερεις που ειναι ακριβως η βρωμια? ζητηθηκε αναβολη για να βρεθουν ολες οι μηνυσεις και οι καταγγελιες που υπαρχουν για το μαγαζι , για να υπαρχει πληρης εικονα .
      αλλωστε ο συγκεκριμενος πολιτης εχει περασει και απο δημοτικο συμβουλιο πριν λιγους μηνες , εχει φτασει σε αστυνομιες - εισαγγελεις.

      ειναι δεδομενο οτι κανενας μεχρι σημερα δεν εχει ασχοληθει μαζι του.

      Διαγραφή
    2. Διάβασα αυτό το σχόλιο και θέλω να πω στο Χρήστο ότι και γω είμαι Μεγαλοπολιτης και τράβηξα τα ιδία και χειρότερα απο ενα μαγαζί που ειχε ανοίξει στην πολυκατοικία που εχω αγοράσει διαμέρισμα στην Αθήνα το 2001 σε περιοχή "αμιγούς κατοικίας" παρακαλώ ?????????
      Με λιγα λογια μην ασχολείσαι με με αιτήσεις σε δημάρχους αστυνομίες κ.λ.π ολοι αυτοί ειναι αγραφα χαρτιά που φοβούνται το ίσκιο τους η΄ είναι απο κάπου πιασμένοι.
      Εγω τα εβαλα με εναν που του έκανε πλάτες ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ με βαμμένες βλεφαρίδες και τα έβγαλα πέρα μετά απο 6 χρόνια
      Τώρα έχω την ησυχία μου, έβγαλα και αποζημίωση για οσα τράβηξα
      Αν εχεις δικιο θελεις καλο δικηγόρο με ποσοστά "οχι απο την περιοχή" και ζήτα οτι θέλεις απο όποιον σε έβλαξε ή δεν έκανε καλά τη δουλεία του
      Όσα χρόνια έκανα να κοιμηθώ εγώ και τα παιδιά μου τα πληρώνουν τωρα σα να έμενα σε πολυτελές ξενοδοχείο

      Θα τα πούμε

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ; ΠΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ; ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΙ Ε: MΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  6. Για το βενζινάδικο συνιδιοκτησιας της οικογένειας της γιατι δεν κάνει καμια αναφορά στην Εκπομπή η κ.γεωργια. μονο τα ζαχαροπλαστια και τα αναψυκτιρια ειναι παρανομα διπλα στα σχολεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μην ξεχναμε και την τσεμπερου εεεεεεε εμεις τα γραφουμε αλλα η κυρια γεωργια κανει οτι δεν τα βλεπει.
      25 χρονια τωρα οι πολιτες της μεγαλοπολης πληρωνουν το ρευμα της επιχειρισης του μεγαλοπολη φμ και ακομα 2 ραδιοφωνων.
      δεν βλεπω να τα σχολιαζετε αυτα , και οχι μονο δεν υπαρχει επισημη απαντηση απο τον σταθμο αλλα μπαινουν και διαφοροι αυτοκλητοι υποστηρικτες να μας πουν οτι τα λεμε αυτα γιατι θελουμε να κλεισει ο σταθμος.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
      λαμογιες όπως γινονταν 25 χρονια τωρα που οι δημαρχοι εκαναν τα στραβα ματια και πληρωνουν το ρευμα , λαμογιες οπως και σημερα που απο οτι φαινετε καποιοι νεοκλεγεντες αρχοντες και ο νεος δημαρχος συνεχιζουν να της πληρωνουν το ρευμα ενω ξερουν.
      και ξαναλεω , μην πει κανεις οτι ολα αυτα τα λεω για να φιμωθει ο σταθμος.
      ο σταθμος ας παει να βαλει δικο του ρολοι και να πληρωνει το ρευμα του.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ
      οποτε πριν κανετε κριτικη στους αλλους κυρια γεωργια κοιταχτε να μαζεψετε τα δικα σας χαλια και μην βαλετε παλι ανωνυμους να απαντησουν , αν εχετε αντερα πειτε μας εσεις επωνυμα ποσο ειναι το ποσο που εχουν πληρωσει οι πολιτες για εσας? απλη ερωτηση αν εχετε αντερα απαντηστε!

      Διαγραφή
    2. ενω εσυ που εχεις αντερα καισπληνες γραφεις ανωνυμα γιατι δεν τις λες το ονοματακι σου να δει αν εισαι νομιμος εσυ και μετα να σου απντησει και αυτη

      Διαγραφή
    3. θυμάμαι που στις εκλογές είχατε φαγωθεί πάλι με το βενζινάδικο
      και επίσης θυμάμαι που είχε υπάρξει επώνυμη απάντηση ότι το συγκεκριμένο βενζινάδικι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κρίθηκε η λειτουργία του στο συμβούλιο επικρατείας.
      Γιατί δεν το ξαναβγάζεις την απάντηση ρε Γιωργία να το θυμηθεί ο φιλάρας και να μην μας ζαλίζει;
      βρες τίποτα άλλο βρε, αυτό λάστ γίαρ
      ;

      Διαγραφή
  7. Πάει πριν από χρόνια η Αστυνομία σε κατάστημα σχετικό της πόλης, μήνα Αύγουστο, στις 10 το βράδυ και διαπιστώνει ότι το κατάστημα είχε ανοικτά παράθυρα (!!!) και δυνατά τη μουσική (!!!). Στέλνει την αναφορά του στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας (κάπως έτσι τέλος πάντων έλεγαν την Υπηρεσία) η οποία κάνει αυτοψία το Φεβρουάριο του επόμενου έτους (!) για να ελέγξει εάν όσα αναφέρονταν στην αναφορά της Αστυνομίας εξακολουθούσαν να ισχύουν... Πάει λοιπόν, επαναλαμβάνω, Φεβρουάριο μήνα κατά τις 9 το πρωί. Και τι λέτε να διαπίστωσε; Ότι τα παράθυρα ήταν κλειστά και η μουσική ήταν χαμηλή!!! Εδώ γελάνε (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....). Καί τι έκανε μετά; Απλά έκλεισε το θέμα γιατί δε διαπιστώθηκαν όσα γράφονταν στην αναφορά της Αστυνομίας... Η ιστορία δεν είναι ανέκδοτο, είναι αληθινή και συνέβη εδώ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φουσεκη και η γη με το μερος σου ειναι, εχεις 6 μερες να κρυφτεις μετα το συμβουλιο επικρατιας δεν θα σε δει κανενας κατα που θα κανεις χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακαρι να γινει αυτο αλλα τα σχολεια να ειναι ανοιχτα χαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog