Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο έρωτας τον "κρέμασε" στα κάγκελα του ισθμού

H  ερωτική απογοήτευση οδήγησε τον άτυχο νεαρό να έλθει από την Αθήνα μέχρι την Διώρυγα  της Κορίνθου για να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τα 78μ. ύψους της γέφυρας του Ισθμού.




Γύρω στις 22.30 χθες βράδυ ένας περαστικός ταξιτζής εντόπισε τον νεαρό να έχει πηδήξει τις προστατευτικές μπάρες και να θέλει να αυτοκτονήσει πηδώντας μέσα στο κανάλι.

Ειδοποίησε την αστυνομία, οι αστυνομικές δυνάμεις  με την Πυροσβεστική και ασθενοφόρο έφτασαν αμέσως στο σημείο και  άρχισαν τις διαπραγματεύσεις

Ο  νεαρός ζήτησε από την αστυνομία να του φέρουν την αγαπημένη του από την Αθήνα στον Ισθμό ειδάλλως απειλούσε πως θα πέσει στο κανάλι.

Η διαδικασία κράτησε 4 περίπου ώρες μέχρι να έρθει η κοπέλα. Όταν οι αστυνομικοί με επιχείρηση  έφεραν πλέον την κοπέλα πήγε να την πλησιάσει, αλλά κατάλαβε ότι περικυκλωνόταν από τους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει, έτσι απομακρύνθηκε από το επικίνδυνο σημείο και συνελήφθη εύκολα από τους αστυνομικούς οι οποίοι  τον οδήγησαν  στο Αστυνομικό τμήμα και έλαβε τέλος αυτή η δραματική νύχτα..!

Πηγή:  Moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog