Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κ. Κουτουζή: "κανείς στην Παλαιόχουνη δεν πούλησε στην ΤΕΡΝΑ!'



Η  Καλλιόπη  Κουτουζή  παρενέβη  σήμερα  στην  ¨Εκπομπή"  με
την  Γεωργία  Δημητρακοπούλου  και  μίλησε  στον  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  fm  103,1

"Κανένας  από  τους  Παλιοχουνίτες  δεν  πούλησε  τα  χωράφια  του  στην  ΤΕΡΝΑ.
Όσα  ανέφερε   ο  Β.  Γιαννακούρας  δεν  αφορούν  εμάς.

Από  άλλο  χωριό  είναι  αυτοί!!!
Γνωρίζουμε  συγκεκριμένο  πρόσωπο  από  το  Κεραστάρι..."




Ακούστε  την  "βόμβα  Γιαννακούρα  για  τους  μπροστάρηδες  πωλητές"  εδώ:

Δεσμευτήκαμε  να  ζητήσουμε  επιπλέον  διευκρινίσεις   για  το  θέμα  "των  πωλήσεων"
από  τον  Αντιπεριφερειάρχη    Αρκαδίας  Β.  Γιαννακούρα
και  αύριο  θα  έχουμε  την  απάντησή  του.

Ακούστε  την  τοποθέτηση  της  Κ.  Κουτουζή:

6 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ Κ.Ο.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν πουλησε κανενας τοτε που βρηκε τα χωραφια η τερνα?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούστηκε για πολλοστή φορά ,και στη συνεδρίαση του Περ/κου Συμβουλίου, από τον κ Τατούλη ότι η επιλογή του χώρου για την δημιουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων έγινε από την ΤΕΡΝΑ χωρίς να έχει η περιφέρεια δυνατότητα παρέμβασης. Αναρωτιέται λοιπόν κάθε λογικός άνθρωπος αν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο .Τότε η κατάσταση είναι απελπιστικά τραγική. Ποιό ειναι το απόλυτο κριτήριο για την ΤΕΡΝΑ ? Φυσικά η μεγιστοποίηση του κέρδους της! Αυτό το κριτήριο ικανοποιείται απόλυτα με την επιλογή της Παλιόχουνης ως το πιό απομακρυσμένο σημείο της περιφερειακής ενότητας από τους μεγάλους αστικους οικισμούς της Κορίνθου, του Λουτρακίου του Ξυλοκάστρου, του Αργους , του Ναυπλίου κλπ. αφού η μεταφορά θα χρεώνεται με το χιλιόμετρο. Η ορθολογική επιλογή θα ήταν να αναζητηθεί χωρος κοντά στο κεντρο της περιφερειακής ενότητας. Είπαμε όμωςαυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ και των υπηρετών της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρχική προκήρυξη του διαγωνισμού την οποία είχε συντάξει η περιφέρεια έγραφε ξεκάθαρα πως η ιδιωτική εταιρία που θα αναλάμβανε θα αποφάσιζε για τους χώρους. Η ίδια η περιφέρεια έδωσε αυτό το δικαίωμα και τώρα λένε οι Τατούληδες πως δεν μπορούν να επέμβουν.
      Το θέμα όμως είναι πως τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μίλησε για αυτή την σκανδαλώδη διάταξη στην προκήρυξη του διαγωνισμού και όσοι το επισημάναμε από τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας έδωσε σημασία. Τώρα ξύπνησαν κάποιοι, κατόπιν εορτής, όπως πάλι κατόπιν εορτής θα ξυπνήσουν άπαντες όταν θα τους έρχεται η λυπητερή στο σπίτι για τα τέλη που θα καταβάλουν για τα σκουπίδια και την ΤΕΡΝΑ. Τότε θα αγανακτούν πάλι όλοι και θα βρίζουν τους Τατούληδες.
      Καλά να πάθουν, εκεί να βράζουν στο ζουμί τους, πόσο έδωσαν στον Τατούλη οι πολίτες της Περιφέρειας στις φετινές εκλογές είπαμε; 60% περαστικά τους!

      Διαγραφή
  4. Είστε για γέλια, εσείς όλοι. Αν είχατε εσείς χωράφια και σας έδινε η ΤΕΡΝΑ 200.000 ευρώ θα λέγατε όχι δεν τα παίρνω τα χρήματα , γιατί ρυπαίνει το εργοστάσιο!
    Θα τα αρπάζατε και θα λέγατε και ένα τραγούδι!
    Και εσύ Γεωργία που μας κάνεις μαθήματα ηθικής θα τα άρπαζες πρώτη !
    Άσε λοιπόν τα μαθήματα ηθικής για άλλους. Γιατί μπορεί να μην έχει χωράφι στην παλιόχουνη να πουλήσεις και να τα αρπάξεις αλλά έχεις πιο δίπλα στην τσεμπερού ένα θεματάκι. Αλήθεια πότε θα μας ενημερώσεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν πληρώσει οι μεγαλοπολίτες για το ρεύμα του σταθμού σας?
    Οι Παλαιοχουνίτες που έχουν πουλήσει χωράφια δικά τους είναι ΑΤΙΜΟΙ , εσείς που έχετε επιχείριση που σας πληρώνουν οι πολίτες το ρεύμα 25 χρόνια τώρα είστε ΕΝΤΙΜΟΙ!
    Πριν μας πιάσεις λοιπόν στο στόμα σου Γεωργία να φροντίσει πρώτα να είσαι καθαρή εσύ.

    Ένας άτιμος ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου που πούλησε στην ΤΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για γέλια ή μάλλον για κλάματα είσαι εσύ κλασικέ νεοελληναρά που βγαίνεις ευθαρσώς να μας δηλώσεις πόσο παρτάκιας είσαι και δεν φτάνει αυτό, προσπαθείς από πάνω να σπιλώσεις τους πάντες θεωρόντας ως δεδομένο πως είναι ΟΛΟΙ σαν τα μούτρα σου. Ψάχνεις άλλοθι για τις επιλογές σου προσπαθώντας να πείσεις πως όλοι έτσι θα έπρατταν Πάγκαλε του "μαζί τα φάγαμε" νούμερο 2.
      Μάθε λοιπόν πως δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τα δικά σου και του μοσχαροπάγκαλου και της παρέας του. Έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας, να η απόδειξη. Η σαπιοκρατία παρέα με ένα τσούρμο ξεπουλημένων νεοελλήνων που πέρα από την πάρτη τους δεν έδιναν και δεν δίνουν δεκάρα για τίποτε άλλο έφτασαν την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια.
      Συγχαρητήρια, είμαι σίγουρος πως στα καφενεία θα "αγανακτείς" κι εσύ με τους "προδότες" πολιτικούς που ξεπουλάνε την χώρα, είμαι επίσης σίγουρος πως θα πάς να τους ψηφίσεις πάλι (αλλά έξω θα λες άλλα) μπας και κρατηθούν εξασφαλισμένα τα 200.000 που τσέπωσες από την ΤΕΡΝΑ.
      Καλοφάγωτα, να ζήσεις να τα χαρείς αλλά μα τον ΘΕΟ μάθετε να το βουλώνετε ορισμένοι σε αυτή την χώρα. Ε όχι να μας κάνετε και μαθήματα ηθικής τώρα όλοι οι σφουγγοκωλάριοι του σάπιου συστήματος και οι ξεπουλημένοι. Εδώ στην Μεγαλόπολη αυτό το είδος του νεοέλληνα το έχουμε φάει στην μάπα τόσα χρόνια. Και έπαιρναν της βαρβάτες αποζημιώσεις από την ΔΕΗ δηλώνοντας με κομπίνες παραπάνω αξιές και βολεύονταν με μόνιμες θέσεις εργασίας σε αυτή και τις αγορές τους στην Αθήνα και αλλού έκαναν και βγαίνουν τώρα και παριστάνουν τους κακομοίρηδες κράζοντας τους πάντες για την κατάντια της Μεγαλόπολης και της χώρας.
      Έλεος τρισάθλιοι ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ.
      Δεν ξέρω τι έχει κάνει η κάθε Γεωργία με τον σταθμό, δεν έχω στοιχεία, ούτε κάποια ομολογία της αλλά στο παρόν άρθρο αναφέρονται οι δηλώσεις της κυρίας Κουτουζή όχι οι δηλώσεις της Γεωργίας. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, έτσι νεοελληναρά μου;
      Ε ρε βρωμόξυλο με βρεγμένη σανίδα που πρέπει να πέσει σε αυτή την χώρα.

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog