Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δήμαρχος στον εισαγγελέα! αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για την αξιολόγηση συμβάσεων του Δήμου




Κλήση, προκειμένου να εμφανισθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, παρέλαβε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Ο δήμαρχος καλείται να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις» για την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ήταν αυτός που «πρωτοστάτησε» στη συγκροτημένη εναντίωση των 20 δημάρχων της χώρας στην αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων -αφού όπως σημειώνεται από στελέχη της δημαρχιακής αρχής- έχουν σαν τελικό στόχο τη συμπλήρωση των 6.500 απολύσεων που έχει θέσει ως στόχο ο υπουργός Δ. Μεταρρύθμισης κ. Κ. Μητσοτάκης.
Της κλητεύσεως είχε προηγηθεί ακύρωση από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Χαλανδρίου για άρνηση της αξιολόγησης και του επανελέγχου.
Ο δήμαρχος κατηγορείται και για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.

Πηγή:  airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog