Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πρόταση – «βόμβα» του Λυκουρέντζου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Επαναφορά ελάχιστου αφορολόγητου εισοδήματος για όλους τους Έλληνες 
ζήτησε ο εισηγητής της ΝΔ,  Ανδρέας  Λυκουρέντζος



Με βόμβα ξεκίνησε η συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής καθώς ο γενικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ζήτησε από την κυβέρνηση κατάργηση της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ και επαναφορά ενός ελαχίστου αφορολογήτου ορίου για όλους τους Έλληνες.

Απευθυνόμενος στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ο κ. Λυκουρέντζος είπε χαρακτηριστικά:
"Ορθώς μειώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές, ορθώς μειώθηκε ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο, ορθώς έγιναν και οι άλλες φοροελαφρύνσεις. Χρειάζεται όμως να ληφθεί μια ακόμα κρίσιμη απόφαση από την κυβέρνηση. Σε συνδυασμό με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα και να καθορίσει ελάχιστο αφορολόγητο εισόδημα για όλους τους Έλληνες. Θα είναι μια βαθιά ανάσα για όλους" είπε ο κ. Λυκουρέντζος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται λίγο αργότερα σήμερα η απάντηση του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα απορρίψει  το ενδεχόμενο και θα το αφήσει ανοικτό υπό την προϋπόθεση ότι ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί πιστά μέχρι το τέλος του έτους.

3 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ... ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ... ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ... ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα.... ο Μ@λ@κ@ς ο ελληνας ξυπνησε... αλλα ακομα φοβατε. Οταν ξεπερασει και τον φοβο, τοτε κρυφτειτε

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ... ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ????? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.... ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ 540 ΕΥΡΩ????? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 2,000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2014... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟ 2015.... ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ... ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΩΣ ΕΔΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog