Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Γιαννακούρα- Μαντά για προγραμματισμό έργων στο Δήμο Β.Κυνουρίας


Τα προβλήματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και οι ενέργειες,  που πρέπει να δρομολογηθούν για την επίλυσή τους  ήταν το αντικείμενο  συνάντησης που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γκαύρο την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη.




Η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας ήταν εθιμοτυπική και η πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μαντά, στη διάρκειά της όμως συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και κοινός στόχος των δύο  αντρών είναι να γίνουν έργα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που αποτελεί ένα δήμο με προοπτικές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας και μάλιστα σε πολλούς τομείς και κυρίως στον τουρισμό.


Ο κ. Γιαννακούρας με τον κ. Μαντά ανανέωσαν το ραντεβού τους και θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συνάντηση πριν τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ώστε να προγραμματιστούν και οριστικοποιηθούν τα έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog